ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, November 1, 2011

Hobi waktu lapang :)


Salam kepada pembaca belog ini.

Agak agak belog ni ada peminat ke tak? Atau secret admirer? Wahaha. Okay cukup cukuplah berangan macam Mat Jenin kan. Korang kalau bosan selalu buat ape? Main guli? Ke tido je buat peta? =.='' Ishish~

Kalau macam aku, aku suka dengar lagu, takpun baca komik. Tapi kebiasaannya masa lapang aku akan dihabiskan dengan mengadap laptop -.-
Jadi memang mata aku semakin rabun dan tulang belakang semakin bengok. Wahai kawan kawan, tak elok sebenarnya duduk depan komputer atau laptop ni lama lama. Tapi benda yang tak elok tu laa yang aku dok buat ~


Kalau aku bosan dekat tempat kerja, aku akan pasang lagu dan online tapi bila aku dah BOSAN ONLINE. Aku akan bukak buku kecik comel dan mula lukis gambar gambar dalam komik manga yang aku bawak dari rumah :)


Ini bukan tiru tapi lukis semula.Ye kawan kawan, lukis semula. Aku tak pandai nak melukis semulajadi ilham dari hati. Pandai tiruuuuu saje :P




Konon konon bajet tulis quote pulak bawah lukisan tu. Hahaha, bila bosan macam macam boleh buat. Tapi kalau dah bosan tahap gaban memang penyelesaiannya tidur saja :P 

Ini adalah buku kecik rahsia aku yang comel :3

Haa, tengoklah tempat kerja aku sangat bersepah O.O

Okaylah kawan kawan. Ini sajalah edisi kebosanan aku. Kalau ada edisi lain, nanti aku update ye? Hehehe, selamat membosankan diri anda :)


Jumpa lagi nanti. Tata ~



Like dan komen lah kalau suka :)

13 orang dah komen. Awak taknak ? :):

si robot comel said...

amat comel okay,jeles pandai lukis,hehe

DoodleLicious said...

bagi CC lukis komik sangat2 susah...awk berbakat la

Cik Zety said...

huhuu, pandai tiruuu je. btw CC lagi berbakat :) @DoodleLicious

Cik Zety said...

huhuhu, malu nih :P @si robot comel

Nurul Ashakirin said...

wow lawa :)hehe

Ezy Chiaki said...

cantek.. lawa.. berseni.. kreatif..
=)

amir aizat said...

lawa laaa !!!

merahitujambu said...

wa...cantik laa dear

Ain SSB said...

Lawanya Zety lukis!! Jeles...sebab Ain paling tak reti lukis part tangan! hhuhu.

Btw Zety, Ain ada tag Zety kat sini! Terpulang la kalau Zety nak buat ke tak k! :)

Cik Zety said...

mesti buat punyeee hehe, tenkiuu ain :) @Ain SSB

Cik Zety said...

terima kasih cik merah jambu yg berbakat :) @merahitujambu

Gadis Misteri said...

wah.. walaupun tiru,
tp sngt2 jd la..
comel~~

anamizu said...

zety tererla lukis2!!!!! cantik! :)



luv,
cik ana