ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, November 27, 2011

Nak anak macam ni boleh tak ?


Tadi masa tengah sebok berfesbuk tiba-tiba terjumpa video ni. Terus share dekat kawan-kawan. Wahh, she's sooooo demm cute! I love her slanga :P

Daripada apa yang baca dekat komen, this little girl adalah anak abang Lepat yang kartunis tu. Budak comel ni stay dekat German lamaa jugak lah. And Im not sure samada diorang dah balik Malaysia atau belum.

Just having fun watching her videos all day long~


TATA :)




Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

feza said...

comel nya budak ni.. eee

era kecik said...

erk, ta bley bukak u-tube lak.. huh!

Cik Eka said...

eii comel lah..hihi....

pandai ckp melayu slang omputeh siap cakap utara..hehe

Cik Eka said...

oh zety..ni anak lepat yg ada kisah anak dia dilarikan oleh bekas isteri dia..anak dia nama sunni.....

ingat yg kartunis..rupanya lepat yg lain..hehehe..comel