ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, November 3, 2011

Tag dari Cik Eykaa




Hi peoples ! Salam for all :)


Aku ada benda nak kongsikan dengan korang korang sume. Nak tahu apa dia ? Tu kena tunggu dalam next entri. hehehe~ Tadi kan aku jalan jalan kat belog sendiri ternampak kat shoutbox tu ada yang tag aku iaitu Cik Eykaa :)


Beliau suruh saya jawab soalan tag beliau. Nak mengenali dengan lebih rapat katanya. Dah lama jugak aku tak jawab benda benda camni~ hehehhe. So jom layan :)




1. Ape name facebook korang ?
- Cik Zety

2. Korang selalu hang out kat mana ?
- selalu duduk rumah je :P *sila percaya*

3. Minat karaoke tak ?
- Minat tengok je. selalu jugak teman kawan kawan karaoke :)

4. Selalunye sape text korg dulu ? bf/gf or korang sendri?
- Kadang kadang dia, kadang kadang saya :)

5. Raya haji nanti ade plan pegi mana2 ke ?
- Kerja time tu =.=

6. Besties korg gurl or boy ?
- of coz laa girl, nama dia Myra :)

7. Selalu tak blogwalking kat blog eykaa nie ? HAHA jwb2 :D
- err. . . . ~.~

8. BF/GF korang penah jumpe family korang ?
- Pernah :)

9. Korang sayang eykaa tak ? HAHA sorry :D
- Sayang ketad ketad sanad :P

10. Paling lame korang couple bape taon ?
- 2 tahun lebih

11. Okey, nie yg last . Korang dah bape lme buat blog ?
- 2 tahun lebih kot ? tapi dulu dulu malas update :P


Okay, itu sahaja soalannya dan dah dijawab pun. Semoga Cik Eykaa kita puas hati dengan jawapan yang diberikan. 


Terima kasih sudi baca :)


Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Cik Eykaa said...

heee ~ thnks awk sudi jwb jugak soalan yg mcm ape tu :D

Amie said...

terharu.
love u bestie
muahhh3!

Marya Hana said...

hai, anda di tag. sila ke blog marya hana . TQ :)