ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, November 21, 2011

Thank You Korangg :B







Salam bloggers :)

Lama rasa tak jenguk bahagian new post ni. Hehe~ Busyy sangat ke aku ni ek? Mungkin sebab mood nak menulis takda pulak. So kalau korang, apa yang korang buat kalau mood nak berblogging tibe-tibe hilang dibawa angin sepoi-sepoi bahasa? 

What should we do?

  • Kalau mood nak menaip aku tiba tiba merajuk dan menghilangkan diri, aku akan bukak dashboard dan berblogwalking :)
  • Kalau mood nak menaip aku tiba tiba kena culik dengan kemalasan, aku akan tengok movie online dekat belog orang yang ada bagi servis wayang percuma. Hehe :P
  • Kalau mood nak menaip aku hilang sebab kena tibai dengan tsunami, aku akan jadik rajin sangat komen blog-blog orang yang aku singgah.

Haa, untung tak kalau aku malas nak menaip ni? Sapa yang untung? Korangg jugak. Hoho~ Tapi biasanya tahap kemalasan nak menaip ni sekejap je. Pastu bila tengah banyak idea nak menaip, amek dalam sehari 3 4 entri aku publish weh~

So, aku mintak maaf laa dekat korang kalau takda entri menarik lately ni yang ada cuma doodle comot yang tak seberapa. Tapi, even aku tak update 2-3 hari ni, still ada jugak yang sudi follow belog ni. A big thanks kepada yang sudi follow belog aku ni ye? Sedar tak sedar, daripada belog aku followers seciput aje, sekarang dah dekat 700. Even aku tak tahu laa, yang 698 ni semua ada baca ke tak entri aku but still, thank youu guys :)



Thankyouu for the beautiful days peeps. Love ya :)




Like dan komen lah kalau suka :)

8 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Sinichi Edogawa said...

bukan baca jerk... siap komen lagi .... hhehehe

merahitujambu said...

tak comot laa.comel jee

SoLy SoLicious said...

dtg ciap bwk smile ni ha.. :))

maya diana said...

sukeeee...suka blog yg simple n tak messy....kalo malas tulis...awak copy je kat blog akak tu...tekan ikon B kat share bawah post...k

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

hehehe.. jnji xilang trus.. sya skang mood jari-jemari membengkak so nk update entry pn xbleh slalu.. bw je

Azzah said...

saya idea ada tapi malas,boleh?..:)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

skrg ni idea dah xdek. malas mkin menjadi2. ayoyoyo cmne tu eh ? suram je blog z kan T_T

ieYzA azMieY said...

baca...baca... siap buat review lagi kat belog sendiri ^_^