ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, December 16, 2011

Masa dengan keluarga :)


Assalamualaikum earthlings :)

Lately busy sikit sampai tak sempat nak update belog. Huhu, bukan busy apa tapi busy merayap ke sana sini :D Lepas je balik dari Kelantan haritu terus balik kampung dekat Teluk Intan, Perak.

And tadi pulak sempatlah berseronok main boling satu family. Kitorang satu family memang selalu jugak main boling tapi mama akan make sure semuaaa ahli keluarga ada :) Kalau yang belajar tu kena tunggu cuti sem ke apa baru main ramai-ramai. Baru lagi best mama cakap. Hehe~

Sebelum main, wajib tangkap gambar dulu. Hoho, muka lesu macam orang tak makan setaun je kan. Wahhaha, muka tak mekap camni lah gayonyoooo~

Hehe, peace yawww~

Me and mama. Semangat tu mama nak jadi juara katenye~ Hiks

Okay, tengoklah abah gelak besar nampak strike letteww~ :P

Cuba tengok muka masing-masing. Muka abah muka hampa, tapi game belum habis lagi lah. Dont worry :P

Abang konon-konon JUARA BERTAHAN. Cehh puitt~ :P

Jiji try nak kalahkan abah dengan mama. Huhu, kesian lastly tak dapek den nak nolongnya :P

Loooookkkk whosss no 1 :P (Z stand for me, Zety, J-Jiji, I-Ijat)

T-Abah, Twa, L-Liza, mama, and A-Asri, abang :)

Dah habes game dah pun dan juaranya ??




*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Dah tentulah bukan aku -.-''

Tapi ABAH :) huhu~

But atleast aku dapat no 2 okay :) Jiji dengan Ijat siap betting kalau mama dapat no 1, diorang nak belanja mama makan nasi ayam, but akhirnya abah yang menang. Hehe~ Yang abang pulak, puii dapat no 5 jeee. Selalunya dia bukan main lagi tak dapat no 1 dapat no 2 hihi~ Tapi memang best dapat keluar having fun dengan family macam ni. Dapat rapatkan hubungan kekeluargaan kan? :)

Bila lagi nak spend time dengan family, dengan anak-anak, dengan adik beradik dengan mak ayah kalau bukan time cuti macam ni. So korang tunggu apa lagi? Ajaklah family bercuti kat mana-mana :)


Itu saja untuk hari ni, terima kasih sudi baca :)








Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

jamilah izzati said...

hohohohoh,,bestnya main bowling..sampai hati tak ajak..hehe just kidding^^

btw,,follow ur blog:)

hite me back okey,,hehe

anamizu kaito said...

wahhh terornye abah zety maen! hehe




luv,
cik ana