ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, December 21, 2011

My first tutorial video :)


Assalamualaikum :)


Tadi aku ada post dekat page FB konon-konon nak upload video tutorial. Huhu, sebelum ni selalu buat tutorial pun melalui gambar je, teringin jugak nak buat video :P

So, tadi selepas berhempas pulas membuat, mengedit dan mengupload ke dalam Youtube, terhasil lah video ini yang tak seberapa :)



# Aku tak tahuu apsal tetiba jadi macam muka 
hantu pulak nih. Tapi video okay je -.-''

Okay, first of all, sila abaikan kondisi bilik yang tak berapa nak comel tu ye. And lagi satu, aku rakam semua ni menggunakan video dari henpon biasa aku tu je. Dan semua dilakukan menggunakan satu tangan. Haaa, kau ada?? :P

Ini adalah video yang pertama so tak mustahil lah banyak kekurangan kan? Kalau ada apa yang salah ke silap je, harap dimaafkan lah ye. Kalau nak komen pun bagi komen yang membina lah tau. Kang aku sedih plak camna :P

Akhir sekali, (dah macam karangan SPM lak) esok aku ada intebiu kerja, wish me luck okay? Itu je untuk hari ni. Sayang korang :)


Terima kasih daun keladi kepada korang yang sudi follow belog ni :)




Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Miss Xyz said...

nice tutorial.. tp cuba kurgkn pergerakan kamera yg goyang2.. hehe, xpe.. next time boleh buat yg lgi baik drpd yg ni.. ;)

*sorryla klu trse ke, trksar ke.. cuma bgi pndpat aje.. ^^*

J.Syazwana said...

alah ofiw tak boleh tengok video. huhuhu. kene block. baru nak belajar mekap2 ni. hihi

Cik Zety said...

hoho, xdelah, btw thanks for the komen :) guna satu tangan cmtu lah gayonyee~ :P @Miss Xyz

Ain SSB said...

Nice! Kulit Zety mmg dah cantik, senang nak make-up! :)