ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, December 19, 2011

Nak doodle free ?

Assalamualaikum semua :)




Kalau korang dah like page Belog Cik Zety dekat Facebook mesti tahu dulu aku pernah buat offer doodle percuma kepada 10 orang terpantas yang like status di page tu. Ramai jugak yang like tapi mintak maaf sebab tak boleh nak bagi semuaaa :(


Dan ada lagi yang tanya bila nak buat lagi. Ye, memang aku akan buat tapi mana boleh bagi tahuuu. Kalau korang pun nak doodle percuma, jangan lupa 'like' page Belog Cik Zety dan kena sentiasa follow perkembangan belog dekat situu :)


Well, kat bawah ni aku tunjukkan antara mereka yang dah berjaya dapatkan doodle secara percuma. Kini semua orang pun boleh dapat doodle :P

    

  
 

Hanya 10 jee yang berjaya. Kalau nak boleh cuba lagi lain kali. Dan kepada sesiapa yang nak buat tempahan just email : zetty_ninety@yahoo.com :)


Sampai berjumpa lagi~~




Like dan komen lah kalau suka :)

11 orang dah komen. Awak taknak ? :):

syaidatie nurdilla said...

alaaaa.. jeles nyer.. nak jugak.. :(

Cik Gee said...

jeles ye... huhu.. comel semuanya..

congrats pd semua yg dpt.. <3

merahitujambu said...

bestnyaa diorg dpt doodle

Nurul Iman Rosman said...

comel2 nye semua doodle tu.
nak jugaaaaaak! :D

nur syafiqah said...

comeelllnyaa..ermm akak, jom trade doodle nak? ^_^

Cik Cempaka said...

dudel lelaki hensem lah..

anamizu kaito said...

geram je cik ana nengok smue comel3!! hehe





luv,
cik ana

mas saari said...

singgah dari blog CC!

comel-comelnya doodle, secomel tuannya..

nur syafiqah said...

http://syafiqahsallehin.blogspot.com/2011/12/doodle-trade-dengan-cik-zety.html

VespaMerah said...

comel smua doodle yg zety buat..hehehhee,
tahnish pd yg bjaya

http://irzavespamerah.blogsot.com/

ツchaMBBchokieyツ said...

thank cik zety :) akhirnya cha tersenarai 10list yg likes . huhu suka suka . nice sgt2