ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, December 27, 2011

Perempuan tak boleh panjat pokok eh?


Assalamualaikum bloggers :)


Lama jugak ya kita nggak ketemu~ Wahahaha, apa lah aku merepek ni kan? Sejak 3 hari tak update belog ni otak dah jadi sumting sket :P Okay, semenjak dua tiga empat menjak ni, aku tak dapat nak pegang laptop pun. Kalau dapat pun alah, sekejap bebenor, tak sempat aku nak menulis dan membebel dalam belog comel aku ni :B

Okay, aku tahuu aku ada berhutang doodle trade dengan adik manis Syafiqah ni but dont worry adik, sis tak lupaaa taw cuma a lil bit busyyy ajee :)

Kelmarin balik kampung semata-mata nak ambik rambutan dekat dusun keluarga tapi lebih kepada abah la sebab abah je rajin pegi hehehhehe. Dusun ke erkk? Ke kebun? Entah apa-apa jelah sebab kat situu ada rambutan, durian, manggis, dengan pisang :)

Tapi minggu ni abah kerja so abah tak dapat ikut dan dia amanahkan kitorang yang pegi amek takut rambutan tu tak terambik last-last orang lain yang ambik. Untung orang tuu~

So, dalam sesi mengambik rambutan ni dah tentulah ada props kan? Iaituu galah, 'penggunting', parang dan jugak tangga. Tak boleh blah ayat penggunting -.-''

Ekceli, rambutan ni dulu dah ambik banyak dah tapi tinggal kat bahagian atas-atas je. Tinggal sikit je lagi nak ambik. Kalau tengok awal-awal dulu, merahh je pokok-pokok tu sume :)

Takpayah cakap banyak, korang tengok jelah gambar-gambar kat bawah ni :)





  





Motif tajuk entri kali ni ?


Present to youu~ The monkey gurl -,,-''





Nak jugak panjat padahal kerengga tengah berparti kat pokok ni -.-''



Thanks sudi baca. Jumpa lagi nanti~





Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

twinkle twinkle said...

waa merahnye rambutan

merahitujambu said...

boleh je kalau berani..sy hentam je..=p

musya said...

ek eley. beruks girl. :P perempuan panjat pokok normal. hahaha :D