ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, December 29, 2011

Satu hari aku menaip . . . .



Assalamualaikum semuaaa si cantik comel kacak hensem :B


Dah lama rasa tak mengarut baik punyee kat sini kan? So harini aku nak belagak jap, ecehh :P Hohoo, okay macam korang boleh tengok kat atas tu, rupabentuk belog aku kalau kat dalam enset. Header comel tu ada baguss punya kat situ kan. Huhu, so kalau korang tak sempat nak tengok update atau entri terbaru dekat laptop, dont worry bebeh, korang tengok je pakai enset. Zaman sekarang kan dah maju~

Kepada korang yang dah jadi atau nak jadi kipas-susah-mati belog comot ni boleh je nak Subscribe belog takpun Follow by Email :) Senang kan? Jadi tunggu apa lagi? Kini anda boleh berbelog dimana-mana. Cewahh :D

Laa ni nak habaq mai kat korang, sekarang ni memang trend orang duk letak # a.k.a hashtag naa kat belog. Awat hampa tak pi sign up Twitter ja :P Bukan apa, macam kelakar jaaa tengok lagu tu~ Lalallalala *Gurauu ja hihi*

Ini aku duk cilok kat Google~

Aku ni pon bukannya reti sangat ber-Twitter tweet bagai ni. Harap buat je tapi jarang tweetnya tapi mungkin kebelakangan ni je aktif sikit. So kalau korang nak tawuu pasal kehidupan harian aku jomlah follow me on Twitter : twitter.com/cikzety :)

Sabtu ni nak pergi Gambang. Hiphip hoorayyy~ :B


Okbai, jumpa lagi nanti :)



Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Marya Hana said...

semua org ade twittter, i je takde. aii ape kes entah.. hehe..

Nizam Ijam said...

jom tweet :D