ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, December 5, 2011

Segmen : Review Blog Bersama CC





As for me, blog Doodleliciouss ni sangat SIMPLE + COMEL. Entri dia mostly ada doodle dan kadang-kadang beliau bercerita melalui doodle je. Peng-doodle tegar ni dan suka tengok bloglist beliau sebab boleh kenal belog kreatif yang lain :)

Jom ramai-ramai join segmen beliau jom :)



Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

kan..kan kann..termasuk awok comel

anamizu said...

cik ana pon join jugak.. comel je smue dudel CC buat..eh ang zety punye dudel pon comelllllllll sangat tau!




*rindu zety ^___^




luv,
cik ana

Cik Cempaka said...

hihi, mekacih yer join..

nanti Cc inform bila Cc dah review blog ni yer =D