ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, December 9, 2011

Siapa nak freebies angkat tangan :)


Hai semua :)

Harini mood tiba-tiba nak buat freebies dan bagi korang semua yang setia jadi pembaca dan pengikut belog ni. Well, hanya sempat buat 2 header dan juga icon untuk shoutmix atau cbox.

Sesiapa yang nak, just amek je dan kalau boleh bagitahu lah korang ambil sebab aku teringin jugak nak tengok korang guna dalam belog korang kan. huhuu~

Nah, ini dia :)

   
    

  

Dan yang ni pulak untuk lelaki, sikit je. hehe~

    

Tak lupa jugak, aku ada buat header untuk korang. Sesiapa yang nak guna header ni amek laa :) Biasa-biasa je header ni huhu~



Itu je freebies yang aku mampu bagi untuk kali ni. So kepada sesiapa yang nak buat tempahan doodle just email je aku okay? Dan lagi satu, bak kata Dysha Pink -> 'Bukan mudah nak perah idea untuk membuat satu-satu doodle tu'. Jadi bagi aku, berbaloi sangat harga yang aku tawarkan. Plus, rasanya semua pembuat doodle bersetuju dengan aku. Kesimpulannya, only serious buyer akan dilayan :)





#Sebelum guna, korang jangan lupa RESIZE dulu sebab aku terbuat besar -.-''

Thanks sudi datang singgah :)





Like dan komen lah kalau suka :)

23 orang dah komen. Awak taknak ? :):

FaRaMyZa said...

sangat suke..nnti nk amek..hehehe

YASMIN :) said...

Kak Zetty buatlah kata2 supaya orang comment kat post kita .. Boleh tak ? *Taktaumaluu

anamizu said...

zety!! smue comel!!! sriyes smue comel! ^_____^







luv,
cik ana

feyra shamsuddin تون فيرا شمس الدين said...

cantekk. :D

Cik Zety said...

silakan :) @FaRaMyZa

Cik Zety said...

insyaallah :) @YASMIN :)

Cik Zety said...

tenkiuu cik ana :) @anamizu

Cik Zety said...

big thnks :)@feyra shamsuddin تون فيرا شمس الدين

Ain Zuhairi said...

ain ambil satu. thankss sila singgah ye :)

Marya Hana said...

i rase semua CUTE :')

TeehaMohd said...

saya nakk , hehehee

http://teehamohd.blogspot.com/2011/12/do-do-do-do-do-doddles-d.html

Ain Zuhairi said...

yg cik zety tgk kat blog ain tu, tu pon ain dah resize kan. ok wat cantekk :)

mira moshi said...

cantiknya doodle akk , geram je tgok . ngehehe

.nora. said...

kita nak kita nak. kita amik yer? cooomel sgt.

karmilaillang said...

kita amik ya...tq..

Uglyirl said...

akak,,saya ambil header dua2 boleh? hehee...thanks ya..^^

namasaiae-lah lela said...

cooooomellllnye.....nak lah...leh ke?

Cik Gee said...

comel ye header2 tu! amek satu ye.. :)

Mia Amira ♥ said...

amek satu

NURUL ◕‿◕ said...

ambik 1 ye..comel..tq (;

BCJ said...

curi 1..hehehehe..tq :)

princess albar said...

saya da amik 1 sebab sya berkenan sgt2 dan design yg sgt cumellll!!!

Nur Aien said...

ambil 1 ye..Org bru..