ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, December 18, 2011

Teringin nak jumpa bakal suami :P

Assalamualaikum semuaaa :)

Harini baru terkedek-kedek nak jawab soalan tag daripada Yusra, my junior in graphic course :) So, Yus jangan marah sis yeeee lambat jawab tag ni. hewwheww~ <-- (cara sebutan huhu -.-'')

Okay, untuk 11 perkara tentang Cik Zety, aku dah pernah jawab dekat entri ni --> Tag Kenali Blogger. So kalau Yus atau korang nak tau apa dia 11 perkara tu sila laa tekan, jangan malu-malu~

Next, Yus bagi soalan untuk aku jawab :



1.Macam mana kita boleh kenal?
- Macam mana ek? Kalau sis tak silap laa, masa tu ada event hari raya dan Yus mintak nak bergambar sekali kan? Kalau tak silap laa. Huhuuu~ Lepas tu selalu nampak Yus and the geng kat jabatan :)

2. Favorite place yang korang nak sangat-sangat pergi?
- Soalan ni macam pernah jawab je. Takpee, kali ni bagi jawapan lain pulak. Sis teringin sangat nak pergi tempat yang boleh shoping secara percuma. Ade tak agak-agak? huhuhuu :P

3. Siapa yang korang nak jumpa?
- Siapa yang sis nak jumpa? Teringin sangat nak jumpa, bakal somi. Erkk, ke memang dah jumpa ke ape? Entah, hanya Tuhan yang tahu :)

4. Harapan untuk masa akan datang?
- Okay, seriusly, sis sangat berharap yang sis boleh dapat satu kerja tetap yang boleh jamin life sis, tak mintak pun gaji besar, pangkat tinggi ke apa, asalkan kerja tu halal, tetap dan mampu sara hidup sis. And for sure lah, nak bahagia dengan yang tersayang :)

5. Kfc or McD? Why?
- McD lahhh sebab Im lovin it :P

6. Hadiah yang paling best pernah dapat?
- Dapat lahir dalam keluarga sis nih hadiah paling bermakna. I love my family :)

7. Soalan paling susah yang korang pernah dapat apa?
- Soalan ape ek? Soalan tanya, 'Bila nak kawen?' =.=''

8. Kenapa kebanyakan daripada kita lebih mudah kongsi masalah dengan kawan daripada mak ayah?
- Maybee sebab cara pemikiran yang berbeza kot? 

9. What's your honest opinion bout YUSRA?
- Okay, honestly, Yusra adalah seorang yang berbakat dalam bidang masakan. Sukaaaa tengok cake, atau manisan yang dia buat tapi belum pernah rasa lagi lah :P

10. Apakah bad habit anda? Sila jujur.
- Hoho, bad habit ek? Kuat tido kot -________-''

11. 10 perkara yang anda suka/ tidak suka tentang YUSRA.
- Seorang yang pandai masak :)
- Seorang yang berbakat dalam bidang fotografi
- Peramah orangnya
- Suka tersenyum
- Suka tengok die dengan encik bf diaa, suwiiitttt sangat :P
- Love her style
- Jujur tentang apa yang dia rasa
- Semangat setiakawan
- She need to gain weight. Bagi berisi sikit dik :P
- Dieee comel taw :)


Okay Yus, sis DONE! Huhu, semua jawapan ni ikhlas dan tulus serta jujur dari hati sis okay :P Memang sukaaa sangat buat tag ni haaa. Ponat den :P


Itu saja harini, jumpa lagi nanti. Take care. Assalam :)




Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

wah..gitu tau..=p

FaRaMyZa said...

nak buat gak la...bole?