ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, April 25, 2011

Whoaaaa !

Whoaaa, lamanya aku tak jejakkan jari aku ke dunia belog ni. lama gilak aku tak jenguk baby aku ni :( bukan saja saja taknak berbelog tapi sangat busyy ! bukan busy okay ? tapi SANGAT -.-'' and untuk pengetahuan korang semua *kalau ada yang baca lah kan~ aku sekarang ni dah pun habes belajar ! yippi~ hehe, cuma tunggu hari graduasi aje :) thank God everything just goes smoothly and fine.

hehe, dah habes belajar ni pun belum tentu dapat berbelog sepenuh masa plus aku memang bukan blogger tegar pon. update sekadar termampu aje~ huhuu. kali ni just nak bagitauu rindu sangat nak berbelog tapi kena tengok lahh kalau tak busy boleh aje :)


hee, nak update tu je pon. nothing interesting guys, sorry :)

Like dan komen lah kalau suka :)

Saturday, April 2, 2011

Ada yang tanya pasal contact lens Blincon haritu, aku beli dekat IOI Kulai dengan harga RM60, brown, tapi dekat tempat lain biasa jumpa RM90 atau RM80, so kena pandai survey tempat. Lens ni sangat selesa dan cantik. Jum ramai ramai cuba :)

Like dan komen lah kalau suka :)

Takziah kepada my lovely friend, Amirah Zainal Abidin.

Hi guys.
Tak ada apa yang aku nak cakap kan harini cuma aku nak menyampaikan rasa takziah aku kepada mybestfriend yang selalu ada waktu susah dan senang aku. Mysweet lovely friend, yang sangat baik dengan aku. She is the only one. Amirah Zainal Abidin.


'She lost her father on Friday'


Innalillahiwainnalilahirajiun~ I cant say much sebab aku sendiri terkejut. Dapat tahu berita ni pun dari Facebook. Since aku lama tak contact dia sebab busy dengan final dan last contact pon sebab dia suruh buat logo muffin aritu. Hmm. I know. Just texting her & give her some courages je yang aku mampu. Sangat sedih sebab tak dapat balik & teman dia kat sana. Pagi tadi, abah dia selamat dikebumikan. But from her texts, I know deep inside her heart, she feels very very sad. Tapi Allah SWT lebih sayangkan abah dia.


"Myra, aku tahu dan paham apa yang kau rasa tapi kau kena kuat hadapi sume ni. Dugaan ni Allah takkan bagi kalau kau tak mampu hadapinya. Aku cuma akan sentiasa berada disisi kau bila kau perlukan someone. Aku sayangkan kau. Kita dah kawan lama. & I'll be by urside even anything happen okay ?"


Al-Fatihah.
Like dan komen lah kalau suka :)