ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, January 13, 2012

Kenangan mengusik jiwa~


Assalamualaikum kawan-kawan :)


Haa, apa khabar semuaaa insan di dunia ini :) Hawawyuu? Hehe, hari ni mood agak rajin dan suci murni so nak bebel-bebel sikit kat belog. Lately, banyak jugak kawan-kawan samada di alam maya ataupun alam realiti yang dah melanjutkan diri ke fasa pertunangan. 

Antara blogger yang aku ikuti perkembangan mereka secara silent adalah Nurul Badiah Lai, Eyka Meow, dan blablabla~ *Cakap macam banyak sangat -.-* Tak lupa jugak kawan-kawan yang aku kenal dari sekolah sampai lah sekarang. Masing-masing dah besar. Macam speechless je bila jumpa kawan-kawan yang dah bertunang/kahwin ni. 

Tiba-tiba rasa macam nak ketawa tersipu-sipu sebab "Eh, kau dah nak kahwin? Bukan dulu kita beratur sama-sama nak beli nasi lemak kat kantin sekolah ke?" Wahahaha, so kesimpulannya, aku masih tak percaya yang I AM TWENTY TWO yaww~

Yang paling sedih sebab masing-masing dah ada life sendiri. Dah tak boleh nak berjimba macam dulu. Sekarang pun dah masuk alam pekerjaan pun dah susah nak dating ramai-ramai macam dulu T.T Aku rindukan zaman remaja ku~

# Eh, aku dengan kawan-kawan tak pernah dating
 ramai-ramai macam ni okay~

Rinduuu sangat-sangat time kecik-kecik masa sekolah rendah main dekat taman permainan sampai dah pukul 7 baru gheti nak balik rumah =.= Rinduuu nak jalan-jalan pegi pekan time sekolah rendah (dulu mak tak bagi jalan jauh-jauh) So dapat pegi pekan tu macam satu kebebasan laaa sikit-sikit~

Rinduuu nak mekap-mekap, makeover tah hape jadah tah pastu cam-whoringgg~ :P Main masak-masak ape sume dengan budak rumah T.T Semuaa tu sangat-sangat best dan memang akan jadi kenangan sepanjang zaman. Agak-agak kalau dah kawen nanti boleh tak main mekap-mekap, makeover sume tu? :O


RINDUUU WOOO :'(


Okay. Hati rasa sebak. Demm, dah-dah malas aku nak ingat sangat nanti aku nangis sorang-sorang dalam bilik macam tak cool pulak en =.=''


*Siapa nak dodol, jum like page ini --> Belog Cik Zety


                                             *  *  *  *  *


Nak join Nuffnang untuk tambah duit poket? Klik SINI. Jangan lupa klik SINI jugak :)

Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Gadis Misteri said...

x saba nk kawen ea? hehe..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Kawan Shag ramai yg dah dapat anak. Tu lagi sedih. Awal betul jodoh dorang sampai. HEHE.

anamizu kaito said...

dah TWENTY TWO ea zety?? dah masuk fasa 2puluhan ni nti umo cpt je naek tau..kawen cecepat..hehe





luv,
cik ana

Cik Zety said...

wahahahhaha, manaaadaaaaa :P @Gadis Misteri

Cik Zety said...

Insyaallah pasni Shag pulak :) @Puan Besar Shag Yahaya

Cik Zety said...

kiteee tunggu cik ana dulu :P @anamizu kaito