ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, February 4, 2012

Akulah Ratu Kebaya :D

Hi peeps,

Introduction :B

Tiru macam saya~ Lalallala

Apakah? Ratu kebaya Kelantan? Bila masa plak aku duk berentap dalam Pertandingan Ratu Kebaya ni? Nenek kebayan mungkin T.T

Jenguk-jenguk belog rasa sebak didada. Cuba kira berapa lama den tak update belog. Tapi belum boleh masuk Guiness World Of Record lagi lah dalam kategori 'Manusia paling malas update belog sendiri tapi ada napsu buat belog'.

Hari ni hari Sabtu jadi hari ni bukan Rabu Kedu yang hanya memaparkan gambar pegun tanpa kata-kata coretan hati. Well, sejak dah KERJA (saja nak uppercase) ni aku susah sikit nak bukak belog apetah lagi nak update. Boleh memang boleh nak online dekat pc ofis tapi sekejap jelah curik-curik bukak Facebook sebab keja melambak macam tangan aku ni ada 5 -.-''

Untuk pengetahuan korang, aku kerja dekat area Puchong Jaya area IOI Mall dan kalau ada sesiapa yang nampak muka macam aku tu memang tu bukan aku so sila jangan tegur. Lalalalala~


Haa, lebih kurang kat sini lah tempat aku kerja. Memang satu kawasan yang agak sibuk dan sendat. Haha, okay lupakan kisah pasal kerja. Aku nak cerita yang aku nak bersara buat doodle boleh? Agak-agak korang kisah tak? Macam tak je kan? Hoho, just nak tanya pendapat korang je :)


Well, itu je cerita yang aku ingat nak cerita harini. Tak lupa jugak bulan February adalah bulan permulaan aku. Bulan yang manis dan pahit bagi aku. Apa-apa pun terima kasih sudi baca. Kalau dah sudi baca tu sudi sudi jugak lah like page Facebook aku. Huhu. 


Adioss korang 


*Nak tengok gambar terbaru aku ke? Tunggu next entri lah :P



Like dan komen lah kalau suka :)

5 orang dah komen. Awak taknak ? :):

♥ Cik Zack's ♥ said...

Lama u x update kan. dah kerja upenye. huhu jgn bersara lg. buat kt sy dlu doodle. hikhik :P

Puan Besar Shag Yahaya said...

Ikut suka hati lah nak bersara ke tak. Jangan ikutkan orang. Ikut orang, kita mati. Hihi ;)

Amely Afandi said...

Salam ..
Nak tanya , sudi tk jd sponsor utk GA amely yg pertama?
Kalau sudi , alhamdulillah . Kalau tk tkpe . Amely tk paksa :)
Kalau sudi , email amely di z.fateema@yahoo.com k ? :)Takpun mesej amely di facebook amely ( Amely Afandi/Amely Afandi II)
Kalau tk sudi tkpe . Amely tk memaksa :)
Kalau ada T&C pun tulis je , amely akan ikut
Thanks :)

budak penjara said...

ratu kebaya or hantu kebayan??haha

sarasudin said...

Sila perihatin :)
http://sarasudin.blogspot.com/2012/02/tagtagtag.html