ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, February 29, 2012

Maafin gue


Assalamualaikum korangg!

Miss me? Miss me o not? Hehee. rasa macam terharuuuu sangat bila ada yang ambik berat pasal kitee. hukk >.<

Okay, kalau ikutkan hati ni memang tetiap ari nak bukak belog ni ha. Nak coretkan ape yang aku alami, ape yang aku rasa, tapi apakan daya. Aku cuma mampu bukak belog ni time kat opis je. Kat umah takdok berokben nak online. Camno tu? Memang agak sukar la nak taip coretan hati kalau dah macam tu kan T.T

Takpelah, ignore perasaan hati yang tak keruan tu. Meh sini aku nak cite sikit pasal semalam. Semalam kan korang nak tahu tak? Aku dapat tiket FREE lagi Premiere Screening The Devil Inside dari Nuffnang yang the best ^^ So semalam aku pon bergerak lah ke Mid Valley lepas abes keja tu dan sampai kat sana almost 9 jugak lah padahal wayang start pukul 9. Memang terbaik~

The Devil Inside. Apa yang menarik pasal cerita ni? Permulaan cerita agak membosankan sebab cerita ni ada macam dokumentari sikit-sikit. Konon buat research pasal syaitoon~ Tapi yang bestnya sebab banyak part suspen. Aku memang suka part-part terkejut, menjerit, tutup muka sume tu -.-''

Tapi yang tak tahannya ending dia memang aku lagi suka. Ending tergantung konon nak cakap ada The Devil Inside 2 lah tu en~ Tapi kalau ikutkan memang logik pun ending dia macam tu sebab diorang kan eksiden so sapa pulak yang nak rakam kan? Haaa gituu~

Korang yang tak tengok lagi sila lah tengok untuk feel exorcism gituu~ Ada jugak part yang aku bosan sebab banyak orang duk bercakap ala dokumentari tuu. Tapi conclusionnya, aku nak tau ending dia macam mana. Mak dia macam mana, si Isabella tu macam mana, yang paderi tu macam mana, kawan dia si Michael tu macam mana. Haa, siapa nak jawab?? Tett~

Jap, kenapa aku suka taip ''TAPI'' ni? .....

Si mema yang temankan aku tengok wayang

Okay, tangan aku gemok. Fine!

Sebelum wayang start sempat nyahh~

Haaa, tengok tu, yang umur 18 je leh aku. Aku baru 18 taw~lalalala

Haa, lagi satu nak cite, aku ni pemaluu sikit lah kalau kat luar. Semalam masa amek tiket ni kat crew Nuffnang, aduh rasa macam bodoh pun ada. Crew tu sumeee peramah je ceria senyum kat aku tapi aku macam malu-malu nak pandang nak senyum. Apa punyaa perangai tah. Demm. Maafin gue dehh :(

Okaylah, untuk pembaca belog ni. Thankss sangat sebab sudi jenguk belog ni. Appreciateeeee sangat :)




Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Hafizin Jamil said...

hoho.best jgak layan citer seram macam ni..

Marya Hana said...

ok i penakot (-.-") hihi.

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
Umi Anaan said...

lame dah tak tengok wayang. last tengok cerita ape entah, tajuk pon tak ingat. kalau dapat ticket free cam ni leh gak pergi tengok wayang.