ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, February 13, 2012

Nuffnang Premiere Screening - SAFE HOUSE


Salam peoples.

Last 8 February 2012, Nuffnang yang sangat baik hati telah memberikan aku 2 keping tiket untuk menonton wayang yang bertajuk 'SAFE HOUSE' bertempat di The Curve jam 9.30 malam. Wahh, mula mulaaa banyak sangat rintangan nak pegi ke screening ni sebab aku balik keja pukul 6. Then jalan dekat Puchong paham-paham jelah en T.T So sampai rumah dalam jam 7 lebih macam tu dan balik terus masak. Lepas masak, mandi dan siap-siap, makan jap pastu terus gerak ke Damansara u'alls~

Korang sendiri boleh bayangkan jalan macam mana kan dari Puchong nak ke Damansara tapi mungkin disebabkan dah memang rezeki aku nak tengok, malam tu jalan okay sangat. Takde jem mana pun :D

Sampai je kat The Curve terus larik-larik naik atas nak cari booth Nuffnang sebab nak collect tiket. Memang dah agak dah dapat seat depan sekali (seat paling best) sebab time tu sampai dalam kul 9 malam. Malam tu aku berpakaian agak sempoi sebab malas nak bermekap bagai. Dan antara bloggers yang aku nampak dan kenal adalah pemilik blog Terbang Tinggi Tinggi. Yang lain aku tak berapa kenal dan berapa nampak, maklumlah ai bukan feymes nokks~huhuu


Kesimpulan yang boleh dibuat tentang Safe House ni adalah, cerita ni menarik untuk tontonan yang berusia 13 tahun ke atas je sebab banyak sangat adegan tembak menembak, letup meletup dan sebagainya. Tapi aku sukaaaa jalan cerita dia. Dan pelakon dia, Ryan Reynolds dengan Denzel Washington pun superbbb! Kelasss kau jah. Tak menyesal aku pegi :P

Korang jangan lepaskan peluang tengok cerita ni jugak taw~

Okay sampai sini je aku update sebab bos dah balik opis ni ha,okbaii sume :D



Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

rindu nk tengok cik zety mendoodle