ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, March 14, 2012

I am food lover :B


Assalamualaikum semuaaaa!

Even harini adalah hari Rabu Kedu tapi apa aku peduli. Aku nak taip jugak. Hehe. First of all, aku nak bagitauu kat korang semuaaa yang aku ni memang sukaaaa makan, sukaa rasa sesuatu makanan tu dan cuba makanan baru. Well, sejak dah keja ni boleh laaa nak buat jelajah makan kan? Hik~

Kenkonon nak buat effect sket la kan~


This is mine. Kuetiaw goreng dan yang paling penting
aku mintak pedas-pedas :)

My ofismate punya, Bihun Tomyam Kaww~

Jemput makan sumeee :B


Licin wehh tapi sayur tu tak makan abis heee ^^


Kenyang perut suka hati~

Okay, untuk pengetahuan korang, kat mana tempat aku makan ni adalah kat Restoran Kayu Api. Dan restoran ni pulak baru je launching hujung bulan 2 aritu so still baru lagi. 

 


Haa, ni lah restorannya tapi yang paling tak tahannya, restoran ni sebelah je dengan ofis aku. Hohoho, so memang dekat sangat lah kalau nak pegi lunch. Ada macam-macam menu jadi kepada korang yang nak try just datang je :)

Lastly, lepasni memang akan ada jelajah makan, insyaallah kalau ada duit lebih, masa lebih dan kelapangan masa untuk mengupdate. Papepun thanks for reading guys :)


Siapa pegi tengok hot ballon kat Putrajaya nanti? Nak ikotttttt :O







Like dan komen lah kalau suka :)