ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, March 9, 2012

Last Night - Its Ladies Night :P


Selamat pagi sume! 

Sebelum pape nak wish dulu, Selamat Hari Wanita kepada semuaaaa wanita di dunia ini. Especially to my mom, the best woman in the world! I love yah <3

Okay, back to the topic. Semalam tibetibe my friend dari Kepong, datang saje nak ajak kitorang hang out. So, lepas makan-makan apa sume, we all decide nak pegi karok. Tapi tak tahuu kat mana ada karok kat Puchong ni lastly kitorang pegi kat area Shah Alam. Dekat Syeksen 18, Pusat Karaoke Bintang Gemilang nama die~

Pegi sajeeee dah dekat pukul 10 malam, lepas tu nak kena tunggu giliran pulak lagi. Adoyainye pun~ Dah tu manusia punya lah ramai yang amat, terutama WANITA. Har har har~





Gambar boleh menceritakan segala-galanya, ye dak? Hehe. Apepun, malam tadi memang penat den -.-'' Lepas ni nak poei mana pulok lagi? 

Kat Shah Alam memang tak sah kalau tak jumpa student UiTM. Itu jeeeee arini, lepasni tunggu entri makan-makan. I loikeeee :P

# Tibe-tibe~

Semalam sebelum pegi karok, sempat melantak kek buah ni dulu. 
Heee. Okay saje nak bagi korang terliur :P Kbaiii~






Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Qa said...

wah bestnye :)