ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, April 12, 2012

Bersama family is the best thing I'd love to do :)


Assalamualaikum,

Setelah lama tak update, benda first kena upload adalah gambar diri sendiri~ Muahaha. Okay. Stop babbling. Enough~


Niat hati nak cerita pasal aku makan KFC dengan family aku. Haa, kau hado? Yelah, semenjak tengok iklan, KFC Family Feast tu macam best je kan siap nyanyi beramai-ramai lagi. Tipu lah korang tak penah ikut nyanyi~

Alkisahnya bermula bila abah ada duit lebih pastu belanja kitorang, anak-anak beliau yang comel dan kuat makan. Tapi kena make sure semua ada kat rumah since aku dengan abang stay kat Puchong. And we manage it! Semua ada! Yay~


Kitorang amek kombo A pastu tambah-tambah benda lain lagi :B






Budak gambar last tu memang kuat propa. Konon letak banyak-banyak ayam dalam pinggan lepas tu tak habis -.- Dan yang paling penting dan best sekali, semua adaaaa! Aku suke! Aku suke! Best dapat kumpul ramai-ramai macam ni. Sekali sekala kita kena la eratkan silaturrahim ye dak?

Dan untuk pengetahuan korang semuaaa, next week from Sunday till Wednesday, aku ada kat Johor sebab Hari Graduasi :) So, sesapa yang ada kat JB, jum jumpa? :P

Nak ceritaaa tu je. Sila jangan bosan jenguk belog ni taw. I beg you *cewahh* :P Thanks for reading guys. Jangan malu datang lagi tau! Babai~


*Jom doakan keselamatan umat Islam yang terkena musibah gempa*



Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Aini Yunus said...

seronoknye open table ramai2 ngan family..bukan selalu blh sit together macam ni...

♥ Cik Zack ♥ said...

klo ngn fmly, mkn nsik lauk ikan kering pon seghonokkkk !! :)))

mira moshi said...

sy nmpak akk kat tbs ptg td ! :)