ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, May 23, 2012

Kiamat semakin dekat apabila. . . .



"Kiamat itu semakin hampir apabila masa dirasakan semakin singkat. Setahun ibarat sebulan, sebulan ibarat seminggu, seminggu ibarat sehari, sehari ibarat sejam, sejam ibarat sesaat"





#Kita masih ada masa. Insyaallah.

Like dan komen lah kalau suka :)

8 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Cik Bhulat said...

gunakan masa dgn sebaiknya spy ia lebih berkat n bhrga

Dysha.Pinkstudio◕‿◕✿ said...

memg da rasa sgt da.. apapun hanya Allah tahu bila masanya tiba hari kiamat.. kita yang hidup harus sntiasa bersedia m'hadapinya

merahitujambu said...

kan//ngeri je dgr

sis92 said...

speechless :{

senyumlara kembali said...

Npe x truskn lg letak hasil manik di cini :)...

senyumlara kembali said...


Kenapa x teruskn lg letak hasil manik kt sini.. sikit ja pic.. dah x bust ke.. =(

senyumlara kembali said...

Kenapa x teruskn lh blog ni..n letak l hasil sulaman manik..dh x buat dh ke =(

senyumlara kembali said...

Kenapa x teruskn lg buat blog ni dan letak hasil sulaman manik..knpa xda pic lg..dah x buat dh ke =(