ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, May 21, 2012

Saya comel kan?╭(╯ε╰)╮


Maaf diatas tajuk entri yang agak meloyakan tekak anda :P Sekali sekala nak jugak perasan kan? Hohoho~

Dah lama tak letak gambar diri sendiri-mintak-lempang-lelaju kat sini kan. Almaklumlah, budak pemalas memang macam ni. Nak update belog sendiri pon malas apetah lagi nak masukkan gambar -..- *perlu ke masukkan gambar?*

Haruslah letak gambar ingat-muka-kau-cantik-sangat dalam belog ni. Belog sendiri kan? Apadehal~ lalalalala


Okay, kite akui kite agak hyperaktif sikit malam ni plus macam gedik over semacam je. Kite rasa macam nak update banyak-banyak malam ni lepastu nanti biar sampai dua tiga minggu camtu takpayah update. Okay tak? Kite rasa mesti takda sapa peduli pun kan sebab kite memang dah lama tak update sampai pembaca kite dah larik dah pun. Eh jap, kite ada pembaca ke? -.-''

Kite sebenarnya memang nak update hari-hari tapi kite ni nyanyuk suka lupa lah. Tambah pulak kite ni pemalas sangat sebab nak tunggu loading ape sume tuh buat kite jadi tension pastu terus malas nak update. Boleh terima tak alasan kite? Tak boleh? Ok fine.

Korang nak tahu tak, walaupun kite jarang update. Kite selalu tau tengok, usha, baca, blogwalking belog orang lain tapi kite jadi silent reader je. Wuuu~ Takpelah, kite memang silent reader yang tegar -.-''

Kite jugak nak bagitau yang kite happy sangat bila baca belog yang kite follow daripada awal owner dia single mingle sampai lah owner belog tu dah kahwin dan dah ada baby pun. Tapi kite tak penah tegur owner belog tu. Kite kan silent reader yang tegar tapi kite follow je perjalanan hidup dia melalui belog. Kite suka. Eh, kite ni macam stalker pulak -.-'' Demm~

Lagi satu, kite ni macam lalang kan? Kite suka buat doodle ikut mood. Ape pon tak boleh la kite ni haih. Kesian peminat-peminat doodle kite. Peminat? Cehh puihh! Maap sebab kite suka berangan -.-''

Kite bosan kite conteng. Tah pape.

Okay, sekian sahaja kisah kite pada hari ini. Akan bersambung lagi dimasa akan datang. Bila tu tak tau la ye~ Huhu. Apsal ber-kite kite bagai ni? Geli nyah~


Okbai.


#Kite rindu dia.Uhuk.



Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

merahitujambu said...

lama x jenguk sini..comel lukisan tu

Hanih Borhan said...

Silent reader = stalker?

Hahaha, takmawlah jadi stalker :p

AslamTaslim said...

sep sikit, silent reader jugak. ni pon 1st time terbukak pintu hati nak komen kat blog zety ni, follownya dah lama ahahaha :)

rajin rajin la update, kami baca je ni, jenuh nak tunggu lama :D