ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, June 7, 2012

Cik Zety hari ini :)


Salam 1 Malaysia,

Cewahh :P Tadi ada approved komen pasal BIOKOS tapi cari-cari balik komen tak jumpa pulak, ahh sudah -.-'' Aku memang nyanyuk ah. Takpe biar aku jawab kat sini. Sesiapa yang nak order BIOKOS tu satu set, email kat zetty_ninety@yahoo.com dan pertanyaan anda akan dijawab :)

Rutin harini? Nak tahu ke? Harini masuk ofis macam biasa, tapi semalam terlambat 8.01 abesla dah merah rekod kedatangan. Spoil je :P Takpelah nak buat macam mana, adat menumpang, kalau terlambat, sama-sama lambat lah kan~

Tapi harini awal okay~ Huk, lagi satu, nak tanya ada tak sesiapa dapat panggilan intebiu SPA? Jom gi sesama nak? Tapi yang kat Putrajaya lah ek? Walaupun sekarang dah kerja kerajaan tapi tak salah mencuba ye dak? Dah rezeki tiba-tiba dapat panggilan intebiu, pegi jelaa. Mana tau dapat ke nanti tah-tah tempat posting dekat je dengan rumah kan? Hihi~ (berangan je tauuu)

Kepada yang nak buat doodle trade tu boleh, tapi bukan sekarang laa sebab kita takda wifi kat uma pastu kat opis lak takda Illustrator....sobs :( Saba tauu, nanti kita gitau awak bila kita boleh doodle trade tau NIEZA :)

Kepada kawan-kawan yang salu bukak belog ni pastu tengok isi cam sama jee, sorry lah you alls, I bukan taknak update cuma tak sempat update. Ni pun time lunch ni I tak pegi lunch tau semata-mata sebab nak update ni haa. Pengorbanan sangat kan -..- So, pasni jangan laa benci nak bukak belog ni. Tau tau tau?

Pasni aku teringin nak update pasal 'ehem ehem' plak laa. Nak tau ke apa 'ehem ehem' tu? Sila tunggu next entri okayy..tett :P

 

#Sekejap dah masuk setengah tahun -.-



Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

cik nara omey said...

gudluck tuk interview nanti..hehe...ehem2??hihi

twinscraftlife said...

안녕하세요~~ Hi~ we sell handcrafts like pouch, key managers, bookmarks, bags and many many more! Please do visit us in our blog~ thank you~ 쇼핑하시면 더 더 감사하겠습니다~~
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://thesoaplicious.blogspot.com