ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, June 5, 2012

Pahang



Ya Allah Ya Allah,

Bagi aku kekuataaaannnnnnn !

Huhuuu..dah lama giler tak update belog tercinta -.- Kenapa oh kenapa ini semua terjadi~ Homaiii..I cant believe it. Okay fine. Aku nak buat pengumuman sikit.

Bahawasanya saya, Nurul Izzati atau Cik Zety kini dah pun menetap di Pahang nun. Wuu, koi dah jadi orang Pahang lah :P Dan untuk pengetahuan sumee, aku takdak berodben lagi buat masa ni dan jugak sumber-sumber WIFI untuk mengonlinekan diri lantas mengupdate belog ini.

Makanya, aku cuma berpeluang online sewaktu di office saja dan sewaktu masa lapang (banyak lak masa lapang time keje en -.-) So, lantas, aku takda peluang nak update..bukan saja-saja je huk

Hati memang nak update je hari-hari. Nak cite kat korang pengalaman mula-mula aku masuk keja, lapor diri apa sume tapi apakan daya sobs. Ni pun nasik bek pegawai pegi meeting kalau tak..humphh~

Nak cakap aku baik-baik je kat sini. Kalau ada sesapa nak ajak tengok wayang ke apa, roger ah :P Hahahha, sekian itu saja untuk harini okbai.

 
Aku baik-baik aja dong :P

Ada masa nanti aku update okay? JANJI!

 

Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Elly Othman said...

jaga diri ye cik zety. :D

onie said...

awak keje leklok eh :D

Mr.B[e]ave[R] said...

wuiyooo...Pahang tu...jauh nyer...takpe..take care:)

merahitujambu said...

jom..tension ni..=_=

bofinnsya said...

kite nk tny pasal biokos laaa...
nk beli..cm ner??brape 1 set.??huhu

bofinnsya said...

kite nk tny psal biokos...
nk beli nie....email kite ehh...
inn_property@yahoo.com...
hehe..

bofinnsya said...

kite nk beli biokos 2 laa..
emel kite yer.
inn_property@yahoo.com