ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, July 9, 2012

Sukma XV Pahang 2012


Assalamualaikum dan selamat petang u'alls~

Taknak cakap pasal kemalasan atau kesibukan yang melanda diri ini tapi nak cerita kat korang tentang pengalaman guwa tengok SUKMA bhai~ *orang jakun mang camni -..-

Okay, first of all, sorry bangat sebab dah lama tak update. Ok fullstop. Mesti dah menyampah baca balik-balik benda yang sama kan? Okay okay~ So, meh sini aku nak cite pasal Sukma XV yang sedang berlangsung di Pahang sekarang ni. Korang minat sukan tak? Kalau tak minat pi men sana jauh-jauh tapi kena tinggal komen dulu la kan~ Haruss :P

Alkisahnya, perasmian Sukma ni kat Stadium Makmur, ingat nak jugak la pegi kan tapi nak buat macam mana, aku keja lak hari Sabtu tu. Makanya, hari Ahad lah baru dapat lepaskan perasaan pegi tengok orang main hoki dengan berenang di air yang tenang tu~

Keterujaanku~ -..-

Sampai-sampai je, hoki dah start, Melaka VS Pahang pulak tu~
Haruslah sokong Pahang kenn~ :P 


Dua kakak yang masih muda remaja *kata mereka laa~ hihi

Renang pun tengah on game tapi orang ramai gilerrrr~
Mungkin sebab atlet sume badan ketak-ketak kot~awwwh 

Go No.15 go~ *ewahh :P

Mukaa semangat kesukanan tak? Sila cakap YE!
 
Till Maghrib pun game tak abes lagi~

The story is, hoki Pahang kalah kepada Melaka 3-1 ngko~ Then lepastu, hoki Sarawak fight dengan Johor but aku tak tengok pun sebab dah Maghrib kan~ Balik rumah tapi before that harus singgah makan Burger King dekat TC dulu. Weeee~ *favvy!

Best sangat dapat tengok benda-benda macam ni sebab before this tak penah rasa masuk stadium tengok orang main sukan apa suma. Time tadika dulu ada sekali -.-'' Apapun, sepanjang berlangsung Sukma ni memang harus pergi lah kan~ Lagi-lagi bolaaa! YAY!

 Till then, jumpa lagi! And thanks for reading guys~

Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

semangat tol ye :D

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

suka sukan bola kranjang.. sb tgok mcm snang je dorang masukkan bola

SoLy SoLicious said...

pergh..semangat ini lah yg kite mahukan..ececeh..hee..

Salam ramadhan :)) selamat berpuasa :))

merahitujambu said...

salam ramadhan dear