ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, August 2, 2012

Iftar with ze kazee :)


Assalamualaikum ya rakan taulan semua :)

Harap semuanya dalam keadaan baik-baik saja. Today im not feeling very well coz of sorethroat dan macam-macam penyakit ringan lain. Dugaan bulan puasa. Hehe.

Kalau ada siapa yang tahu, aku ada post status dekat Facebook yang mengatakan :


So, ada beberapa yang dah pun bagi alamat mereka. Guys, just wait for the card okay? Teehee :)

Well, nak cerita semalam lepas office hour terus gerak ke bandar sebab hajat hati dari haritu lagi nak makan ayam penyet. Gerak dari rumah saja dah pukul 5.30 nasib baik sampai dekat Restoran Ayam Penyet AP tu on time jugakla. And luckily meja ada kosong satu sebab yang lain semuaa reserved. Memang rezeki kot :)

As always, cameraaaaaa~


 
can you see her mouth is pouting so much :P



 

Hehe, just love the icecream since sakit tekak ni kan sebab ni la kot ubatnya. Hahaha. Well, lepastu rajin pulak my kazee ajak pegi Megamall sebab nak cari barang. Setakat ni belum sempat lagi nak bukak puasa dekat padang yang feymess tu.

And one more, nak mintak pendapat korang, if aku nak try pakai pakej internet on my smartphone, what shud i choose? U-mobile? Digi? Maxis or Celcom? Well, im using an Android phone not apple or blackberry :) Kalau ada suggestion yang bagus thank youuu :)

Wait for my next entry okay? Love you guys :)



Like dan komen lah kalau suka :)

10 orang dah komen. Awak taknak ? :):

anamizu kaito said...

wahhhh iftar mkn eskrem ey?? bes3!! hehe.. zety nk bg kad raya?? ala melepas la ni :(







slm ramadhan,
cik ana

merahitujambu said...

nak jugak kad raya..=_= boleh tak??

♥ Cik Zack ♥ said...

ayam penyet yg dekat megamall tu eh ? heee :)

Mu Li said...

wahhh sdapnya sekrim

Cik Zety said...

kalau cik ana nk pun boleh, bg je alamat :) @anamizu kaito

Cik Zety said...

kalau cik ana nk pun boleh, bg je alamat :) @anamizu kaito

Cik Zety said...

boleh boleh lai lai :P @merahitujambu

Cik Zety said...

yg kat situ pon penah makan tapi yg ni dekat dgn terminal tu..dekat pasaraya apetah..tepi jalan :) @♥ Cik Zack ♥

Cik Zety said...

nak jugak ke? hehe @Mu Li

zulhilmi tempoyak said...

sygnya... xdpt kad raya lg.. huhuh...