ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, August 16, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri In Advance ;)


Assalamualaikum,

Sedar tak sedar lagi berapa hari je nak raya kan? Macam tak percaya je masa tu berlalu dalam sekelip mata. Dalam diam tak diam jugak, harap-harap kad raya yang aku hantar dekat kawan-kawan semuaa dah sampai lah ye :)

Dikesempatan ini juga, aku nak ucapkan :



Maafkan aku andai ada terkasar bahasa semasa menulis, terusik hati sesiapa ataupun terover tak kena gaya. Walaupun Syawal masih belum tiba, tak salah rasanya minta maaf awal-awal, ye idak? :)

Aku tahuu aku banyak salah dengan korang. Dah lama tak update belog. Dah jarang buat doodle. Wuuu. T.T Ye aku janji aku akan cuba tebus kesalahan ini. Aku tahuu ramai kawan-kawan yang tanya, yang tolong promot belog ini sebagai belog kreatif tapi bila orang masuk nan hadoo. I admit it. But for sure, aku akan cuba perbaiki kelemahan ni.

Insyallah lepas dapat bilik baru, aku akan keep updating my blog. Kesiaan je dekat budak tudung pink kat atas tu hihihi. Sorry tauu. 

Oh yaaa, nak bagitau korang, yang aku dah mula aktif dekat Twitterjaya dan juga Instagram so kalau ada sesiapa yang nak follow, just find my name, CikZety :)

 
More to scenery or foodsssss :3
  
Kalau Twitter pulak, just follow twitter.com/cikzety :) Bcoz sekarang dah pakai internet plan dekat mobile phoneee. Ceh, orang lain dah pakai lama tak bising pun kan. Hehe. Tak lupa jugak nak tepek gambar diri sendiri kat entri kali ni :P

 
Ze latest me :)

That's all. See you guys soon. Hari raya nak letak gambar banyak-banyak hehehe :) Babai. Thanks for reading~





Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

selamat hari raya! update la blog selalu lepas ni ye :)