ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, August 17, 2012

Wish me.


Hi and assalamualaikum semua, 

Source : takkesah.tumblr

Harini tepat jam 10.30 pagi maka berangkatlah beta daripada negeri Pahang nun jauh dimata ini untuk ke tanah tempat tinggal keluarga beta yang tercinta lagi dirindui :P

Yup, harini aku off day. Jyeah! So barang semua dah siap packing sebab nak balik KL just in a few hours je. Cant wait >.< So guys, doakan aku selamat sampai dan selamat berhari raya. Weh, takdak sapa nak wish raya ke? wuuuuuuuu T.T

Untuk korang semuaaa, aku doakan safe journey jugak. Pada yang bawak reta tu bawak lah berhati-hati, jangan lah nak kejar masa nak cepat sangat. Bak kata pepatah yang tak patah-patah lagi, "Biaq lambat asai selamat" :) For those yang naik bus or motor ke ape ke, pun be careful. Doa kenderaan jangan lupa nak baca. Ramai orang tersayang yang tengah tunggu korang tu. Ingat tau?

Till then babai :)



 

Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

zainul zaki said...

insyaAllah,,, smoga slamat dalam perjalanan pergi dan balik,,kalau ngantuk tidoq dlu, klu penat rehat dlu, klu lapaq hahah...
slamat hari raya Aidilfitri ya,,, berdoa dan solat sunat musafir,,insyaAllah..

Anonymous said...

slamat hari raya