ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, September 5, 2012

Open Day at our International Office


Salam, have a blessed day peeps!

Still hot & fresh lagi kisah yang nak dikongsikan ni. Well, semalam telah diadakan satu majlis jamuan raya anjuran my office. Majlis ni dipanggil, Jamuan Merdeka Raya Pejabat Antarabangsa yang dibuat untuk menjamuukan selera pelajar-pelajar antarabangsa. Sedapnyaa sedapnyaa :P

Seperti yang korang tahu lah kan, kalau benda-benda macam gini tak lain tak bukan tugasnya adalah makan, tangkap gambar, makan pastu tangkap gambar balik ;) Nak tengok gambar tak? JOM !

 The foods~ Lapar tak? hihi

 
 
Sempat nak sambut birthday Kak Cikin dengan Pengarah. Happy birthday to both of youu ;)
 The girls~
 
 Nak jugak bergambor~*ni adalah round makan yang ke 3.sila percaya~
 The boys~
 
One of international students, Souleyman. Can speak Malay maaa ;) 
 
 Me and one of students from Xian, China. Her name Xiao Rui :)
 
International Student's words for Independence day ;)
 
One of our PHD student, Mr.Mohib Reza

Yay~DONE one event tapi minggu ni dengan minggu dah banyak event menunggu. Huwaaaa T.T Tapi takpe sebab jamuan raya pun banyak jugak hihi. Aku bab makan ni memang tak mampu nak tolak, bukan tak boleh tau tapi tak mampu. And this jamuan raya organized by my office memang sangat berjaya semalam. Ramai yang datang and makanan semua pun habis.

Well done to the team. Siap buat guest book lagi untuk semuaa student yang datang, wajib harus bagi kata-kata sempena merdeka. And the best part adalah SURPRISE cake for puan pegawai dengan puan pengarah. Sedap keknya. Malamnya pulak, aku pegi mengejoin tengok bola Selangor VS Pahang. Kalau nak tahuu update tentang malam tu, tunggulah entri seterusnya :D Apapun, thankyouuu sudi baca! 

Quote for today : "Making a big life change is scary. But do you know what’s even scarier? Regrets."


Like dan komen lah kalau suka :)