ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, January 2, 2013

Selamat Datang 2013


Photo: Happy New Year 2013 guys. Hope for the best from Allah SWT. Amin :) #2013 #NewYear #older 

Assalamualaikum dear readers,

I dont want to talk about past. I want to talk about now. I mean, i dont want to explain why im not updating my blog last few months. Its not few days, but MONTHS. Nah, u all pon mesti dah bosan dengar alasan yang sama, so im gonna zipped my hand. No more reason or excuses anymore.

For this entry, aku just nak ucapkan kesyukuran yang teramat sangat. Thank you ALLAH SWT sebab still bagi peluang kat aku untuk menikmati setiap detik hembusan nafas dalam diri ni. 

I am trully feel blessed. Syukran ya Allah. Aku bersyukur masih diberi kesihatan yang baik. Kehidupan yang baik. Keluarga yang memahami. Insan-insan disekeliling yang aku sayang masih bersama aku. I have nothing to complaint.

Lagi pulak, aku masih diberi kesempatan untuk menebus kesilapan aku sebelum ni. Kesempatan untuk berubah ke arah yang lebih baik. Insya'Allah aku kuat dan aku boleh.

Azam aku tahun baru? Tak banyak. Azam aku cuma satu je, setiap perkara yang aku lakukan sekarang, besok dan jugak bila-bila, aku buat kerana Allah SWT. Lillahi'taala. Mungkin sebelum ni, aku jarang niat kerana Allah. So, lepasni, nak ubah, kerja kerana Allah, cinta kerana Allah, sayang kerana Allah, senyum kerana Allah. Semuanya kerana-NYA. Doakan ye? :)

Dan akhir sekali, aku nak ucapkan, SELAMAT DATANG 2013. Hadirnya tahun baru tak merubah apa-apa pun, yang perlu diubah adalah diri kita. Have a great days bloggies :)


Much love, Cik Zety :)

 

Like dan komen lah kalau suka :)