ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, January 15, 2013

Steamboat Time!


Assalammualaikum gojes sekalian,

Alhamdulillah, syukran sebab masih diberi peluang untuk menaip. Yes, ada cerita yang nak dikongsikan sebab tu baru update. Ngihngihngih~ 

Semalam punya semalam, aku dan bebudak rumah semuaa plan nak makan-makan kat satu restoran ni. Makan-makan ni dibuat oleh sebab salah sorang budak rumah ni nak pindah, tuka kerja katenya. 

So, we decide to eat STEAMBOAT. Yaribba yaribba~ Dah lama tak makan steamboat ni tau, last makan rasanya dengan famili dulu. Ahad malam tu lepas Maghrib semua pun bersiap la ala kadar (padahal) sebab nak makan je pun~

Kesimpulan kat sini, tak payah tulis la kot, apa guna tangkap cok cek cok cek tapi tak letak kat blog ye dak? :B Mari ramai-ramai scroll down~






 

 

  



 Haha, gambar atas sekali kat rumah, sempat lagi snap-snap tau. Beselah pompuan bila dah jumpa kamera henpon :P Dan gambar seterusnya adalah gambar di Lila Wadi Restaurant yang terletak bersebelahan Wisma Kastam (kalau tak silap lah). Restoran ni agak tersorok so kena pandai-pandai la cari. Aku 1st makan sini pun sebab dinner farewell opis aku aritu. Cuma kali ni je dapat merasa makan steamboat.
Kalau korang nak tau price and menu so on, just search je Lila Wadi Restaurant kat encik Pesbok. Plus, ada salah satu gambar kat atas tu mintak LIKE :P

Okay, lepasni nak updatee pasal makanan jela. Biar korang rasa lapar je masuk blog ni. Pastu boleh belanja aku makan kat tempat korang plak. Huhu.

Nantikan update seterusnya tentang event opis aku. Tapi bulan 12 aritu, ah nak update jugak. Thanks for reading guys & thanks jugak for those yang komen untuk my previous entry tu :) Love you!








Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

S.NorFatihah said...

Aum , bestnya dapat keluar kawan2 makan same same. :)

merahitujambu said...

nom..nom..nom..yummyyy...sedut pakai straw ke sup dia tu??xsedak2 ke??huhu