ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, March 27, 2013

Juara Fear Factor Selebriti Malaysia?


Juara~ Siapa ek? Korang agak-agak siapa?

Fear Factor Selebriti Malaysia siapa tak tahu yedok? Rancangan TV realiti popular ni adalah satu fenomena yang tengah melanda kaki-kaki TV sekarang ni. Mostly, yang tengok mesti peminat abam Aron Ajis kan? :P

Dan lagi peminat Hairul Azreen, Elfira, Zoey, Ezlynn, Kaka, peminat GAMBIT (kenapa kena bold?) dan peminat artis-artis lain yang join. Ramai jugak artis-artis yang ada kebarangkalian untuk menang tu. Jeng~jeng~jeng

 Antara peserta Fear Factor Selebriti Malaysia

Macam-macam rintangan jua halangan yang dorang kena tempuh kan? Kesian jugak kadang tapi nak buat macam mana, yang dapat duit tu dorang jugak :P 
Ada yang takut katak la, takut ketinggian laa tapi redah je sebab nak menang. Sapa taknak menang woi! 

Dalam banyak-banyak peserta, antara yang aku suka tengok adalah geng Elfira & Ajak. Hehe, kesian tengok si Elfira tu dalah kecik je tapi kuat semangat okay~ Kalau aku taktahuu la sampai stage berapa. Paling tak boleh belah yang part katak tu. Hehe~

Untuk makluman, sekarang dah pun masuk ke pusingan FINAL weh FINAL. Siapalah yang bakal merangkul gelaran juara Fear Factor Selebriti Malaysia ni ek? If ditanya siapa yang patut menang, calon-calon yang ada harapan menang adalah seperti berikut :

- Zoey & Dafi
- Ajak & Elfira
- Hairul & Dazrin

Hihi~ Sekian itu saja pilihan & tekaan aku buat masa ni. Rancangan ni tak menggunakan undian pon so sama-samalah kita saksikan FINAL FEAR FACTOR SELEBRITI MALAYSIA pada Sabtu ni jam 9.00 malam! Jom jom!

Aaron Aziz : Jomlah tengok I buat kali terakhir ni u'alls~ *renungan menggoda*

Thanks for reading guys! See yaa! :)

 


Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Cik Aish said...

suka elfira!!! hehe

Cik Zety said...

@Cik Aish titewww pon hehe :P

Cik JariManis said...

yeah! aku x pernah tgok (rumah takdak astro) hahaha!

P U C A T said...

tak pernah tengok ..hehe