ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, March 10, 2013

Kawan baik saya dah KAHWIN!


Homai homaii!


Ini tidak adil tidak adil bagiku~

Haha, okay, assalamualaikum korang! Belum ape-ape dah merepek aku ni. Aku bukan apa, cuma macam tak pecaya je kawan aku yang sorang ni nak kawen tapi pada saat aku sedang menaip ni, beliau dah selamat pun kawen :)


Akhirnya kawen jugak kau Timah :') Aku happy untuk kau weh. *Sori gambar ni je yang ada dalam phone aku buat masa ni* 

Fatimatul Zariah, nama sebenar Timah telah pun berkawen dengan jejaka pilihan hati, buah pinggang dan jantung beliau. Diorang berdua ni satu poli dengan aku dan sama-sama mengenali antara satu sama lain kat poli lah macam aku dengan ehem jugak. HAHAHAHA. Kira time diorang berdating dulu pon, kadang-kadang aku ada jugak :P

Banyak dah dugaan yang dorang lalui tapi alhamdulillah dengan sekali lafaz Timah dah sah jadi isteri si Kerol ni ha. Kerol ko jaga Timah elok-elok okay? Jangan nak nakal-nakal sangat lah. Pastu cepat-cepat dapat baby sebab teringin nak main dengan baby korang hehe.

So, pada 9 Februari 2013 yang lepas (sori dah basi sikit) aku dengan ehem pun datang la kenduri si Timah ni. Mana boleh tak datang, Timah kawen kot?! Famili aku pon sanggup datang dari jauh tau sebab nak tengok Timah sanding hoho.

Aku malas nak taip panjang-panjang sebenarnya. Senang cite aku letak gambar jela sebab bila letak gambar tak payah taip, kan? :B

Picture credit to official photographer Timah merangkap mybestfriend too! 
Si Ajish :) -Double Alpha Photography-






 

Cantiknya Timah masa hari dia kawen haritu. Kiut miut sangat :) Muka bahagia je. Yelah nak kawen mestilah happy kan. Bytheway, SELAMAT BERBAHAGIA KAWAN. Aku doakan yang terbaik untuk kau :') Jadi isteri yang solehah ye? Bab masak tu kau memang da terel dah, sedap weh si Timah ni masak. Hehe. Untung si Kerol. Kalau tak membesor jugak si Kerol tu taktau la nak kata apa.

Masa kat wedding kawan ni lah jugak dapat jumpa dengan kawan-kawan lama tapi gambar banyak dekat kamera/handphone orang lain. Hikhik. So, tak dapat nak kongsi gambar dengan korang. 

Next sapa pulak? Hihi, rasa macam satu perasaan yang tak dapat nak gambarkan bila kite pegi wedding kawan-kawan yang sama-sama belajar dulu, membesar ke satu sekolah ke. Speechless weh! Itu menunjukkan yang betapa cepatnya masa berlalu :) Harini mungkin aku sedang menaip tentang perkawenan kawan aku, mungkin esok lusa aku akan menaip tentang perkawenan aku sendiri. AMIN :)

Semua duk tanya, bila giliran aku? Haaa, itu kena tungguuuu laa ye? :D

Thanks for reading, jumpa lagi next entri!

 

Like dan komen lah kalau suka :)

5 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Nasuha said...

Apa mknn kegemaran awk? Jom join segmen nib http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

merahitujambu said...

tahniah..lepas ni turn awk pulak.. =)

Cik Zety said...

@merahitujambu lepasnii turn awk lah ! heheh :P

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comelll.. pasne turn zety n tyra n yg bujang trantang2.. selamat berkahwin

naz hasanah said...

Nak bagi hadiah untuk family atau rakan-rakan anda yang baru sahaja menimang cahaya mata?
Atau mencari hadiah untuk birthday boys or girls?
kami ada menyediakan hadiah creative "DIAPER CAKES" untuk anda hadiahkan kepada mereka sempena newborn baby atau hari jadi anak kawan2 anda.

lawat page kami di : http://www.facebook.com/DiaperCakeMalaysia