ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, April 18, 2013

Instashop Maniac!


Assalamualaikum,

What a hectic day yesterday! Banyaakk giler kerja kena setel on time! My head gonna exploded -,- Tapi tapi takpeeee sebab semua tu kerja kan & bila kerja its our 'rezeki' :) Alhamdulillah.

This entry just nak story randomly about me on this whole week. Monday I had a meeting yang penting jugak. Duduk rumah jee haritu and godek-godek Instagram for a good instashop. Tehee :B

&& finally Zety terjumpa satu IG yang jual bawal & shawl tribal yang quite affordable lah harga dia. And ofcourse Zety tak mampu nak tahan hawa nafsu untuk membeli nya T.T


I bought this bawal tribal from NJBoutique. U can find it on IG later on. Cantik-cantik & banyak pilihan tahuu. I dont know why lately ni rajin sangat shopping online. Hewhewhew~ Bila malas nak keluar, tiba-tiba jari jadi rajin pulak dah..

Yesterday, keluar dengan my friends, watch movie, G.I Joe. Orang lain dah tengok dah bosan duk promot, okay fine baru nak tengok -,- Tapi nak compare G.I Joe dengan Olympus Has Fallen, I give 4 star to Olympus & 3 star to G.I Joe. Maybe not my type of movie kot? Next month maybe keluar Ironman 3. Can't wait! >.<
 
Motif gambar? Nafsu makan dah macam nafsu gajah -,-

Bytheway, this Friday I'm going to Port Dickson, shall we meet there PDrians? (sukati je Pdrian hewhew) Tataaa y'all, & take care. Thanks for reading!



Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

♥ CIKZEK ♥ said...

rambang mata klo tgk shop onlaing skrg neh. adehhhh :D