ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, April 30, 2013

Lembutnya..Bestnyaa..



Assalamualaikum,

Apa yang bermain di minda korang bila tengok tajuk tu Lembutnyaa..Bestnyaa..? Haaa~Sila shuhh shuhh kan fikiran yang nggak nggak itu ye :)

Kalini Zety nak kongsikan dengan korang satu produk yang sangat kedebabomm~ (ayat haruslah hiperbola). Produk tersebut adalah jeng jeng jengg~

"NIVEA Intensive Moisture Serum"


Why NIVEA Intensive Moisture Serum? Why?Why?(sambil tepuk-tepuk meja)

Let me tell yah~

Most of all, NIVEA Intensive Moisture Serum ni ada :

- SPF 25 PA++ yang dapat mengelak dush-dush-dush sinaran matahari yang jahat tu tapi tak jahat sangat la, jahat sikit je hehe.
- 100X VITAMIN E ye kawan-kawan, vitamin E yang dipercayai dapat mengalakkan kulit menjadi sihat & cantik, menjadikan kulit nampak muda, melindungi kulit daripada kelihatan kusam dan pudar! Homaiii~ Pengsan jap :O
- NIVEA Intensive Moisture Serum juga mampu menjadikan kulit anda lebih lembut, ohh selembut kulit saya baby..opss? :P
- Turut mempunyai kandungan GRAPE SEED OIL yang merupakan ANTIPENGOKSIDA BIOAKTIF SEMULAJADI 100%!! 


Fuhh fuhh fuhh, taktahuu nak cakap macam mana lagi betapa bestnyaa losyen ni. Ini kerana Zety pun memang buat stok dekat ofis sebab kulit selalu sangat kering dekat ofis ni disebabkan penggunaan penghawa dingin yang sejuk tahap gaban -,- 

Kalau korang yang selalu alami masalah kulit kering tu memang sangat disyorkan lah untuk try produk ni. Tak susah pun nak dapatkan sebab boleh beli dekat Guardian atau Watson :)

 
Tengok betapa keringnya -,-'' 
Nasib baik ada NIVEA Intensive Moisture Serum~

Tak susah pun nak jaga kesihatan kulit kita sendiri kan? Jadi tunggu apa lagi! Jom dapatkan "NIVEA Intensive Moisture Serum"! 


 Thank youu for reading :)





  

Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Kuazue Mohd said...

as salam... bw cari doodle lelaki n terus polow.. ooo tq share... nak carilah losen nie..cik azue pun jenis kulit kering juger..boleh try test tengok

Cik Aish said...

aish pun pakai lotion ni..mmg lembab kan kulit..tapi bila tak pakai kering balik jadinya..so aish amalkan supplement vitamin e.. merawat kulit kering dr dalam

ha puas hati ku..skng tayah lotion,kulit rasa lembut je ngn supplement vitamin e..