ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, April 18, 2013

Makeover time!


Hai peeps!

Assalamualaikum. Dah lama rasanya Zety tak share pasal mekap kat sini kan. Pasal godek-godek sana, tacap-tacap sini. Hihi~ Last week Zety ada buat makeover dengan my cousie tapi just for fun je lah.


 



Okay, untuk mekap yang ni Zety tak banyak sangat guna foundation dengan BB Cream sebab kulit my cousie ni dah okay, tak banyak masalah pun. & the same time barang tak cukup hewhew :P

Bagi Zety, less is more. Tak nak yang heavy-heavy sangat. Kalau mekap macam ni, kita boleh apply untuk majlis-majlis dinner yang a bit formal atau untuk pergi kerja or jalan-jalan pun boleh.

Btw, Zety sendiri masih belajar cara-cara yang betul untuk mekap ni. Tak dapat mekap orang, dapat mekap diri sendiri pun jadilah, pun dah cukup. Kalau ada yang nak share tentang cara mekap yang betul pon boleh :)

Dan kat bawah ni ada video untuk hasil makeover wajah sendirian berhad pulee :P Malu lah nak share sini, tengok video jelah tapi video ni senget sebab tak tahu macam mana nak rotate -,-''



video 

Thanks for reading guys!

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):