ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, June 3, 2013

Kita pun nak jugak :P


Assalamualaikum,

Siapa kat sini pengguna tegar produk Safi? I'm one of them! (sambil lambai-lambai tangan hehe). Dulu selalu promot dekat belog tentang Pencuci Muka Safi Gamat yang memang sangat ohsem. Masa muda-muda dulu muka memang subur sangat dengan keluarga jerawat ni. Adik kakak atok nenek jerawat semua memang suka duduk melepak kat muka ni T.T tapi sejak guna Pencuci Muka Safi Gamat semuaaa tu dah tiada lagi! Cewahhh! :P

 
Lihatlah wajahku :P (sembabnya mata -,-)


 
Safi dengan Sari Susu Manggis ?

Apa keistimewaan Pencuci Safi Sari Susu Manggis ni? Haa meh sini nak habaq mai kat hangpa. Antaranya adalah :

"Pencuci Safi Sari Susu Manggis ni lebih kepada untuk melembabkan kulit dan dalam masa yang sama MENCERAHKAN kulit kita. Siapa taknak kulit tampak lebih cerah kan? Siapa taknak tu silalah berjemur di luar rumah sekarang. Kuikui. Haa lagi, bauu dia sedap sangaaatt! I love it! Dahla kaya dengan antioksida dan nutrien, harga pulak sangat berpatutan. Kalau tak cuba memang rugi sangat. Sebab apa? Sebab SAFI ni Selamat & Suci :)"

So kawan-kawan, pada korang yang masih belum ada pencuci muka yang sesuai tu, Zety syorkan korang cuba dulu pencuci Safi yang terbaru ni sebab tak rugi mencuba kan? Mana tahu lepas ni korang pulak boleh syorkan dekat kawan-kawan yang lain.


Zety sendiri dah cuba dan memang in lovee sangat. So tunggu apa lagi? Jom dapatkan di kawasan berdekatan anda :) Till then jumpa lagi, much love!




Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):