ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, July 12, 2013

Siapa nak tambah duit poket? Disini mulanya!


Assalamualaikum semuaa,

Ahlan Wassahlan Ya Ramadan. Selamat berpuasa diucapkan kepada semuaa pembaca. Hari ini dah pun masuk hari ketiga kita berpuasa. Semoga bulan ini dapat memberi lebih keberkatan dan ketenangan kepada kita, insyaAllah.

Entri kali ni cuma nak berkongsi dengan korang, satu event yang sangat-sangat ohsem plus bermanfaat. Haa, nak tau tak event apa?

http://www.konvensyenusahawanmuslim.com/wp-content/uploads/2013/06/A3.jpg 

Inilah event yang dimaksudkan, iaitu Konvensyen Usahawan Muslim yang akan diadakan pada 7hb September 2013 akan datang. Bagi korang yang memang minat atau baru nak menceburkan diri dalam bidang perniagaan ni memang elok sangat kalau join event ni.

Ilmu tak boleh dibeli dengan wang kan? Jadi tak salah pun kalau kita melabur duit sikit untuk dapatkan ilmu yang insyaAllah boleh digunapakai sampai bila-bila. Dan lebih manis lagi kalau kita boleh amalkan dan kongsi dengan orang lain pulak. Haaa, takkan tak nak kot? :)

Tak rugi kalau datang dan kalau boleh, ajak sekali kawan-kawan korang datang untuk sama-sama berkongsi ilmu ni. Seperti ramai yang tahu, 9/10 rezeki datangnya dari perniagaan malah berniaga juga adalah fardhu kifayah. Kena tahuu tu :)

Jadi, tunggu apa lagi? Jom ramai-ramai memeriahkan majlis ni, jom daftar hari ini! Jom jom jom~ Plus, ramai panel-panel hebat tuuu :D

Untuk maklumat lanjut anda boleh terus ke website Konvensyen Usahawan Muslim :) 




Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):