ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, August 29, 2013

22 Syawal 1434H


Assalamualaikum semuaa :)

Lama gilaa babeng tak masuk sini makaih :P Hope segalanya masih terkawal disini dan lagipun takdak sapa pun nak rindukan penulisan Zety pun kan kan~

Di hening Syawal yang ke 22 nih, baru laa Zety sempat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Ishh, teruk betul perangai, dah 22 Syawal baru nak wish kat hangpa? -,-'' Soreyy :P

Ohbytheway jugak, dah terlanjur wish Selamat Hari Raya sume, jom Zety nak kongsikan dengan korang Sambutan Hari Raya 2013 anjuran my office yang baru jee minggu lepas dibuat. Nak tengok gambar tak? Jom?






















 

Yeah, sekian itu sahaja gambar yang Zety nak kongsikan. For those yang baru je nak kenal-kenal Belog Cik Zety nih, Zety bekerja di International Office di sebuah universiti tempatan so sebab tu laa banyak gambar student luar yang ditempel di belog ini ye. 

Meriah tak weolls? Hee, dan minggu depan akan diadakan Sambutan Hari Raya peringkat Universiti pulak. Dah tentulah kena melaram abes kan :P Ops, less is more bak kata omputih.

Buat masa ni, ini sahaja lah yang Zety sempat kongsikan, if ada event lain nanti Zety akan kongsikan lagi dengan korang okeh? Keep reading my belog :)

 Thanks!


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):