ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, September 9, 2013

Save the best for the last. Its SAVEE!


Hi uolls!

Assalamualaikum. Tajuk entri nak letups je kan :P Itu sudah pasti. Alkisahnya, semalam tiba-tiba je ada orang ajak ke ECM (East Coast Mall). Makanya, haruslah pergi kan sebab lama jugak tak melawat mall ni cuci mata dan duit sume. Huhu. Tengah syok berjalan-jalan usha apa-apa yang best, mata ni boleh terpandang satu kiosk yang macam best je. Jadi, hasilnya adalah seperti dibawah : 

Mask SAVEE yang sangat ohsem! ohyeah! dan macam-macam oh! lagi :)


 

 
Yang ni lepas beli, malam tu terus guna dan its sooooo WOW! Puas hati sangat :)



 

 


Memang rasa berbaloi sangat sebab apa? Sebab semua mask ni Zety beli dengan harga RM1 per pack! Yay~ Berbaloi-baloi dah lama tak pergi mall, lepastu bila once datang dapat beli barang murah-murah hehe.
 
So far, Zety dah try yang warna purple (Purifying & Detoxifying) malam tadi dan memang rasa best sangat. Lepas dah peel off tu, kulit rasa lembut dan mulus gitu. Tapi, mask ni dinasihatkan pakai 2 atau 3 kali je untuk seminggu. Tak digalakkan untuk pakai hari-hari.
 
For the brand, SAVEE, memang tak pernah dengar lagi tapi once dah dapat try product dia & okay sangat, why not kalau kita gunakan product ni pulak kan kalau sesuai dengan jenis kulit kita?
 
Lastly, untuk next entri, insyaAllah akan review untuk satu-satu mask ni nanti kalau korang nak tengok hasilnya. Till then, thank youuu for reading! Love youu all. XOXO.  



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):