ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, October 8, 2013

Movie Marathon with the #GSCHorrorFest!



Who live in the pineapple under the sea~
Spongebob squarepant~

Hehe, best pulak nyanyi lagu Spongebob ni time keja nih. Layan je. Eh, apa kaitan lagu Spongebob dengan #GSCHorrorFest? Homaii! Please la korang weh. Zety nak kongsi dengan korang pasal movie-marathon yang Nuffnang anjurkan. Zety memang sangat giler dengan horror movie okay sebab tu cepat-cepat dan laju-laju buat entri nih! Hihi.

I can't wait to get spooked at the #GSCHorrorFest sebab memang dah aim nak tengok upcoming horror movie which is Insidious Chapter 2 & The Second Sight! Bila godek-godek Nuffnang petang tadi baru tahuu ada movie baru jugak, Rigor Mortis. Ehmm, baca sinopsis semua memang best giler kot. Teringinnyaa nak movie marathon dengan Nuffnangers yang lain tu ha!

Yang paling best Nuffnang & ChurpChurp berkerjasama dengan GSC which is my favorite cinema to go okay! Nuffnang did asked me, "Are you ready for the longest, darkest and scariest night of your life?", and of course I will scream loudly, YEAHHHHHH!!

Please, please~ I really need this, dah lama weh tak pergi Nuffnang Premier Screening. Dulu-dulu rajin je pegi (sebab rajin berusaha untuk dapatkan free ticket, ehhe). But since dah duduk Kuantan, it was soooo hard for me wuu T.T (Kenapa Nuffnang tak buat premier screening dekat tempat-tempat lain selain Keyyel hihi) 

http://eccdn1.blog.nuffnang.com.my/wp-content/uploads/2013/10/mm2-1024x478.png 

Tiga movie hoii~ Okay itu je nak mengarut harini. I hope, I'm the one yang menjerit-jerit dalam wayang dengan Nuffnangers nanti.

Till then, babai :)



Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

wallawaniey said...

hye! Jemput singgah ke entry pertama saya :) http://wallawaniey.blogspot.com