ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, October 31, 2013

Sini ada HANTU!


Hai peeps! Assalamualaikum :)

Last Saturday on 26th October 2013, Zety telah dijemput untuk mengejoin satu event Nuffnang yang sangat ohsem which is #GSCHorrorFest bertempat di GSC One Utama. I got two ticket so I asked my bestfriend to come with me :)

Gerak dari rumah around 3pm konon-konon nak collect tiket awal tapi biasalah, naik ktm ni mana penah punctual khann~ So, sampai One Utama dekat-dekat jam 5pm camtu terus beratur untuk collect tiket dan sangat terkejut sebab memang manushiaa sangatlah ramainyaa :O 


Anddd after a long queue, I got my ticket! Yayy~ Masa beratur tu nampak jugak la senior-senior blogger macam Cik Epal, Cik Elia JejariRuncing, and blogger lain yang macam familiar tapi hikhik segan nak tegur. Tengok macam gitu jela :B

Rasa segannn tu still tebal lagi sebab yelah tak selalu join event by Nuffnang, selalu join Premiere Screening jee macam mana nak ada geng yedokk? :P



Tapiii memang sangat puas hati sebab we'all semuaa dapat goodie bag yang ada tanduk comel tu, baucer for popcorn & drinks, cute Halloween candy, and mysterious box! WORTH IT! After dapat tiket terus berkumpul ramai-ramai and u know what? There's a lot of look-scary-but-yummy foodsssss! Bagai lapar disuap-suap makanan pulak :D
 
 
 
  
 

And the best part is hantu is everywhere at the hall! Can u imagine it, tengah nak pilih-pilih makanan tu, pusing-pusing je nampak this two "cute" ghost stand behind u? Hehe~
 
 
 
 
  
And of course, Zety taknak lepaskan peluang tangkap gambar dengan hantu-hantu ni. Nasib baik diorang semua peramah dan bagi kerjasama hahaha. Yang paling kelakar is the one yang Zety pegang tangan dia semata-mata nak ajak tangkap gambar sebab dia sebuk nak jalan merayap-rayap buat orang terkejut :P

 
  
This cute lil'candy. I want moreeee!! :O Seriously, #GSCHorrorFest memang terbaik dan those movies, INSIDIOUS CHAPTER 2, RIGOR MORTIS & THE SECOND SIGHT is triple awesome!! You should watch too!

IMG_0757 
 Photo together will all Nuffnangers! Can you spot me? :P
Zety baru perasan yang blogger kecik molek Yuyu Zulaikha pun ada jugak, siap duduk sebaris dengan seat Zety lagi. Hihi, beliau dengan tunang beliau, nak tegur macam errr, what shud i say? ehe. THANK YOUUU SO MUCH NUFFNANG!

Finally, untuk korang semuaa yang sangatlah suka tengok wayang tu, meh sini meh! Ada benda best nak share ni :

Correct GSC_SpookTober_PromotionOffer_580x920px 

  • The first 50 customers daily will receive a free Surprise Box with every 2 tickets purchased.
  • This promotion is only valid for any of these 3 movies: Rigor Mortis, Carrie and The Second Sight.
  • The promo period is from 26th of October 2013 to 10th of November 2013.
Highly recommended for those yang suka movie seram nih, you better watch this movie! Memang tak rugi sebab first 50 yang beli tiket akan dapat SUPRISE BOX dengan pembelian 2 tiket. Siapa taknak meh sini nak lempang :D

Till then, nak tengok Carrie pulak la lepasni. Jom siapa nak join?



Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Syazana Zainn said...

eh u also over there!
takde rezeki nak terserempak
if not boleh lah cam whore sesama hihi
:)