ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, October 18, 2013

Thank you NUFFNANG :)


Senyum lebar jee bila bukak email semalam. Hehe, yelah sebab nampak ada invitation dari Nuffnang nak ajak join #GSCHorrorFest yang bakal berlangsung 26 Oktober ni. I is happy & appreciate sangat :) Thank youu Nuffnang!

Dah terlajak menaip ni, nak share dengan korang about my cute lil'cat, named as Lilo. Lilo adalah seekor kucing jantan (dipercayai jantan -,-) yang ditemui sedang merayau-rayau sambil mengiau-ngiau. Well, aku dulu karangan memang A++ *erkk*

Ada kawan yang jumpa Lilo ni then bagi dekat we'all untuk dididik dan diasuh menjadi kucing yang terpelajar sikit. Dulu masa jumpa dia, kurus je, hidung comot sangat. Sekarang, Lilo is the cutest cat in our life. Ecehh, kembang la Lilo tu~

 
My precious Lilo

 

 
Can you seeee his cute 'love'ly nose!


Macam mana lah tak terpikat kan? Kerenah banyak sangat plus comel pulak tu. Memang dimanja-manja jelah Lilo kat rumah ni. Balik kerja je, dah tunggu depan pintu. Tapi Lilo ni aktif sangat! Sebab tu badan susah sangat nak naik dan mungkin jugak sebab tak minum susu ibu dari kecik kan? Pity him kecik-kecik dah jadi anak yatim piatu.

"Dear Lilo, be a good male cat once you grow up. Jangan jadi kucing jantan yang tak bertanggungjawab okay? Be responsible kalau dah buntingkan anak orang. Dan please jangan main jauh-jauh kalau dah bagi keluar main petang-petang. I love you Lilo :) "

Eh, dah macam pesan dekat anak pulak ehe. Okaylah korang, kepada yang dapat invitation dari Nuffnang tu, jumpa kat sana tau! Tapi Zety ni pemalu sikit so senyum je yang mampu :P

Till then, bubbye!




Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):