ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, December 6, 2013

Doodle datang lagi!


Salam & hai everyone!

Doodle datang lagi! Mari-mari! Mesti ramai yang rindu nak tengok iolls ber-doodle kan? Yeke? Macam taakkk je :P Hehe. Lama benauu tak berdoodling sebab busy lah uolls. Tapi sekarang iolls rasa nak aktif balik. Ihiks. Iolls cadang nak buat bisnes online berkait rapat dengan doodle.

As example, design kad kahwin, tag terima kasih, sticker, dan macam-macam lagi. InsyaAllah. Tapi tapi dan tapi, haruslah iolls dapatkan sokongan dari uolls kan. If ada di antara uolls yang berminat nak tempah kad kahwin, tag terima kasih or design doodle dan so on, jangan malu-malu untuk email - zetty_ninety@yahoo.com :D

Plus, buat masa sekarang iolls akan buat design readymade dulu untuk kad kahwin dan uolls cuma tinggal nak pilih je design mana yang uolls berkenan. Once iolls dah siap semuaa design, iolls akan letchuualls know okay? :D


 

Macam contoh di atas ni, antara doodle yang ditempah oleh customer. Untuk batch pertama iolls akan buat readymade punya doodle, maybe if dapat sambutan baru then iolls akan open untuk custom made punya pulak :D

So, nantikan announcement iolls nanti ye?

Thanks!

 

 



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):