ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, December 18, 2013

My dream theme for e wedding!


Holla! Welcome back!

For this entri, iolls nak share dengan uolls semua tentang warna tema untuk perkahwinan impian iolls nanti. Well, girls memang macam ni. Suka berangan. Heee. This is #fact okay. 

Since, tarikh kahwin iolls is lambat lagi so kita discuss dulu la tentang warna tema for my wedding nanti kan? Semuaaaa orang ada impian untuk perkahwinan masing-masing. So, iolls nak share yang iolls punya lah :)

Warna

Okay untuk warna tema wedding nanti, iolls adalaa minat satu dua tiga warna ni kan. What say you?

Electric / Royal Blue


Maroon / Burgundy




or

Dark Purple





So, what do uolls think? Which one suits me well? Banyak lagi sebenarnya warna-warna yang cantik dan menarik perhatian iolls tapi setakat ni, 3 atas ni yang feveret lah. Iolls memang jenis suka warna yang gelap-gelap, konon-konon elegan lahs-sangat kann..

Warna hijau emerald pun cantik jugak. Iolls rambang mata sangat. Huhu. Semuaaanya cantik-cantik belaka. Its okay, iolls still ada masa untuk fikirkan dan pilih tema wedding impian iolls kan. 

Untuk persalinan wedding pulak, iolls nak yang macam mana? Haaa, yg tu kena nantikan next entri laa okay?

Till then, thanks for reading :)






Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Cik Shazwani said...

jom join http://cikgadisfantasy.blogspot.com/2013/12/jom-join-buddyz-giveaway.html