ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, December 4, 2013

Review : Official Photographer Majlis Tunang


Salam everyone,

Untuk review kali ini iaitu Review : Official Photographer Majlis Tunang, iolls nak recommend korang mybestfren yang memang sangat ohsem dalam bidang fotografi ni. Seorang yang simple dan mudah dibawa berbincang. Highly-recommended okay!

Kalau tak caya meh tengok antara gambar-gambar bidikan beliau ni.


 
Alamak, malu plak tetibe bila tengok gambar ni :P

 Cantik kan? See what I told yaa. Ni baru sikit iolls letak sebab dia tak bagi lagi yang lain. hehe. So, kalau nak tengok lagi yang lain, kena tungguu. For those yang tengah mencari lagi photographer untuk majlis tunang/wedding/pre-wed/post-wed semua dia buat. Dan yang paling penting, beliau cover semuaaa area :D Hebat kan?

Kalau nak contact, jom lah like page beliau macam yang tertera kat bawah ni :

or 
Call je +6017-568 5978 for more details :)

Confirm thumbs up!

Btw, thanks for reading!

 

Like dan komen lah kalau suka :)