ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, June 25, 2013

Tempahan Doodle kini dibuka!







Atau anda boleh PM di Facebook - Belog Cik Zety 
Tempahan ini terbuka kepada YANG BERMINAT sahaja.

Jom! Tunggu apa lagi? :)


Like dan komen lah kalau suka :)

Tuesday, June 4, 2013

Suatu ketika di Sepang Gold Coast


Assalamualaikum,

Holiday adalah masa untuk berehat dan tentu sekali berehat bersama keluarga tercinta! Last week, Zety & family telah pun melancongkan diri ke Sepang Gold Coast yang terletak di Bagan Lalang which is famous dengan chalet berbentuk palma iteww. Penah dengar tak tentang Sepang Gold Coast ni? Kalau tak pernah dengar, rajin-rajinkan diri untuk Google. Ihiks.
Untuk entri kalini, malas pulak nak taip so korang just enjoy the pictures lah boleh kan? Bak kata pepatah omputih, "Pictures tell the stories" :P

   
Ze beloved family *me taking the picture*
 
From left : Mama, abang & jiji
  
This is my Mak Lang & si kecik Aqif :)
 
 Cuaca was sooo nice that evening! Thank you!
 
 Zety was here. So what? :P
 
Err..my abah and his beauty belly -,-
  
Ijat & Nuyin
   
My precious lil'sister, Nuyin & cousie, Iyadh
 
Again? LOL
Nampak tak tuu? (I mean the Palma Resort :P)
 
We had our dinner here, Restoran Bayu Malam
 
Alhamdulillah, everyone had a happy tummy.
 
Mencuba untuk menjadi seorang profesional dan berakhir 
dengan layang-layang terbang setinggi diri sendiri -,-
 
 
Goodbyeee beach. See you again next time :)


Till then peeps, thanks for reading!


Like dan komen lah kalau suka :)

Monday, June 3, 2013

Kita pun nak jugak :P


Assalamualaikum,

Siapa kat sini pengguna tegar produk Safi? I'm one of them! (sambil lambai-lambai tangan hehe). Dulu selalu promot dekat belog tentang Pencuci Muka Safi Gamat yang memang sangat ohsem. Masa muda-muda dulu muka memang subur sangat dengan keluarga jerawat ni. Adik kakak atok nenek jerawat semua memang suka duduk melepak kat muka ni T.T tapi sejak guna Pencuci Muka Safi Gamat semuaaa tu dah tiada lagi! Cewahhh! :P

 
Lihatlah wajahku :P (sembabnya mata -,-)


 
Safi dengan Sari Susu Manggis ?

Apa keistimewaan Pencuci Safi Sari Susu Manggis ni? Haa meh sini nak habaq mai kat hangpa. Antaranya adalah :

"Pencuci Safi Sari Susu Manggis ni lebih kepada untuk melembabkan kulit dan dalam masa yang sama MENCERAHKAN kulit kita. Siapa taknak kulit tampak lebih cerah kan? Siapa taknak tu silalah berjemur di luar rumah sekarang. Kuikui. Haa lagi, bauu dia sedap sangaaatt! I love it! Dahla kaya dengan antioksida dan nutrien, harga pulak sangat berpatutan. Kalau tak cuba memang rugi sangat. Sebab apa? Sebab SAFI ni Selamat & Suci :)"

So kawan-kawan, pada korang yang masih belum ada pencuci muka yang sesuai tu, Zety syorkan korang cuba dulu pencuci Safi yang terbaru ni sebab tak rugi mencuba kan? Mana tahu lepas ni korang pulak boleh syorkan dekat kawan-kawan yang lain.


Zety sendiri dah cuba dan memang in lovee sangat. So tunggu apa lagi? Jom dapatkan di kawasan berdekatan anda :) Till then jumpa lagi, much love!




Like dan komen lah kalau suka :)

Its been a while..


Holla friends & Assalamualaikum,

Whaddup? Taknak cakap pasal dah lama tak update cuz it doesn't make sense anymore. I am busy so do others but still dorang masih mampu update. The one to blame is ME (sambil sengih macam kerang busuk). TAPI TAPI TAPI. I'm still here. Masih lagi berbloging :)

My new update(s)? Yihuu. I'm still single (which means not engaged nor married yet :P). The latest event from me iz i'm attending my blogger's friend's wedding! She's happily married last Friday. Congrats dear Laila Majid & hubby. Love your make up on that day! 

 
 On her reception day at Kuala Senawang!

 
Me on zpecky! :B Cannot resist this candy buffet!

Congrats to everyone yang dah selamat melangsungkan perkahwinan last week termasuk jugak si hensem Izzue Islam :) Wish you happy with your lovely wife!

Sooo much too tell but of course on next entry! Thanks for reading and see ya soon :) 



Like dan komen lah kalau suka :)