ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, May 29, 2014

Inspirasi Perkahwinan SAYA!



Salam,

Korang kalau baru-baru plan nak kawen gitu, mesti akan selalu search dekat Google tentang kawen-kawen kan? Samelah kita! Sep sikit :P Okay but for me, I am strongly recommend kat korang untuk usha-usha this page below :


Sebab apa weh? Sebab page ni macam Google tapi untuk kawen-kawen punya thingy. Haaa, lompat-lompat tau masa terjumpa page ni. Macam rasa awesome giler babeng sebab banyak sangat benda-benda comel dalam page ni T.T

First, masa godek-godek page ni, terus download dia punya Wedding Checklist. Homaii, very the helpful okay! Terus tak perlukan bantuan sesapa dah. Okay, yang tu tipu. Lepas tu this page memang selalu share benda-benda comel yang boleh bagi kita idea untuk buat DIY. Siapa yang tak geram kan, dia bagi kita idea untuk kita jimat weh! Fuhhh.

Antara contoh ke-best-an page ni, meh nak share :


Source from : iKahwin.my

Cuba tengok. Macam mana tak meleleh air liur kalau dia dah siap kategorikan keperluan untuk wedding kita? Nak cari wedding planner kat area korang, klik je kat gambar yang berkenaan. Simple macam makan kek cawan.

Last but not least, ni bukan post berbayar ke apa, but just for sharing for those yang taktahu, or takda idea about your dream wedding. Serius, hari-hari tunggu post dari iKahwin.my sebab nak tengok idea comel dorang. Hehe.


Till then, thank you for reading :)





Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):