ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, May 29, 2014

Kiss Me More XOXO


Salam semua,

Post kali ni nak tolong promote bisnes kawan yang semakin melonjak-lonjak, which is Perkhidmatan Buat Orang Happy. Haa, korang hado? :P Beliau yang dikenali sebagai Puan Sal, owner kepada KISS-ME-MORE-XOXO, perkhidmatan dalam talian. Korang call, whatsapp je, desupp, dia akan tunaikan impian korang tu.

Pada yang berminat nak tahu lebih lanjut, korang boleh je like page KISS-ME-MORE-XOXO ni laju laju dekat FB - KissMeMore sebab memang menarik lah perkhidmatan macam ni kan. Kalau korang tak tahu nak buat surprise untuk yang tersayang, korang boleh je call/whatsapp untuk mintak bantuan. Easy, breesy, kan?

Untuk bagi thrill sikit, meh nak tunjuk teaser dorang :P



Haa, tunggu apa lagi. Anniversary dah dekat dah tu, birthday yang tersayang pun dah tak lama je tu dah boleh dah buat arrangement untuk sweet-sweet gitu. Buat orang happy tak susah pun :)


Sebab....




When you make someone happy, trust me the happiness will be returned to you.


But, not to forget, this service only available area KUANTAN sahaja!


Till then, see you next post! Thank youu.





Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):