ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, April 24, 2015

Review : Veil Nikah






Bukak-bukak je terus pappp terpampang gambar iols kan. Hihi. Janganlaa maraaa. Bagi lah can sikit iols nak voks voks kejap. Bukan iols update belog hari-hari pun. Hihihi.

Okay, straight to the point, cantik tak veil nikah iols? Haaa, sapa yang cakap tak cantik tu meh sini nak luku siku tu. Haipp! Veil ni very the beautiful okay. Kalau korang ingat lagi, veil masa Zety bertunang harituu, Zety D-I-Y je kan tapi kalini punya veil kohnon-kohnon nak D-I-Y jugak tapi hapekan daya, kemalasan diri dan kekangan masa telah menjadi alasan utama. Ngehngeh :P

Alkisah, masa tu dah tinggal sebulan lebih je lagi camtu iols nak nikah, tapi veil takkkk siap-siap lagi. Aduh, berat betul tangan ni nak jahit manik oii. Last-last tangan rajin pulak nak scroll-scroll kat Google cari "Veil Untuk Disewa".

Maka, bermulalah sesi sewa menyewa veil. Tanya kat sini, tanya kat sana. Akhirnya jumpa satu blog ni ada buat sewa veil. Cantik-cantik pilihan veil yang ada. Sampai rambang matalah dibuatnya. Dan untuk makluman, this is my first time guna servis sewa barang thru internet ni. Debar sangat. 

Tapi alhamdulillah. Everything went smoothly. Senang sangat nak berurusan dengan Kak Imah ni. Tak sombong dan servis cepat. Sewa menyewa ni biasalah kalau ada security deposit tu tapi dengan Kak Imah ni uols jangan risau lah. Ditanggung beresss :D

So, kalau ada bride-to-be yang rasa malas nak D-I-Y sendiri veil uols tu boleh la jenguk jenguk dekat belog ni --> Menjaring Impian :)

Kita mudahkan urusan orang lain, insya'Allah Allah SWT mudahkan urusan kita. Thank you for reading. Jangan lupaaa tunggu next entri deh? Pasal majlis resepsi kita pulakk..cehh nak guna ayat resepsi laaa konon retiss kehkeh :P

*Panjang veil boleh rujuk gambar atas ni*

Till then, bubaaai :)




Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Unknown said...

asmkm hi bole sy tau veil u sewa frm Menjaring Impian ni veil code nombor brp ya? Cantik! Sy mencari veil nikah utk disewa utk adik ipar :) thank u ya!